2

Zwanger? | Test je kennis over je zwangerschap

Doe de zwangerschap quiz

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Waarschijnlijk zullen er veel mensen om je heen zijn die jou platgooien met allerlei informatie. Of ben jij een type die zelf op onderzoek uit gaat?

In mijn eerdere artikelen had ik het over de eerste symptomen van een zwangerschap en wat je vooral niet kunt eten als je zwanger bent. Ik kan je vertellen; ‘dat is een hele lijst’. Om moedeloos van te worden, zeker als je van eten houdt. En wat dacht je van de  top 15 zwangerschapskwaaltjes?

Wil jij echt weten of je goed voorbereid bent en je kennis testen over je zwangerschap? 24Baby heeft een hele leuke zwangerschapsquiz voor je met 20 vragen over de zwangerschap. Veel plezier! En laat je weten hoe je de test hebt doorstaan?

zwangerschap quiz

Klik op de foto!

Comments 2

 1. Wat leuk, zo’n test over zwanger zijn! Volgens mij zijn er toch altijd weer dingen waar je niet bij stil had gestaan of die je van tevoren niet wist. Ik ben zelf nog geen moeder, maar door te werken voor de organisatie van verloskundigen heb ik wel een hele hoop geleerd. Dingen waar ik van tevoren écht niets van wist.
  Anne onlangs geplaatst…6 mooie gevlochten en opgestoken bruidskapselsMy Profile

  1. Post
   Author

   Daar heb je helemaal gelijk in. Wat gaaf trouwens dat je bij een verloskundig praktijk werkt. Lijkt me heel bijzonder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge