Avond, kookkunsten

Wraps met kip en salsa verde

Vandaag wil ik een gerecht met je delen die ik op Pinterest heb gevonden: Wraps met kip en salsa verde. Pinterest staat bij mij op nummer 1 als het gaat om bloginspiratie. Zo zijn ook deze wraps dus ontstaan. Aan dit gerecht heb ik mijn eigen draai aan gegeven. En ik moet zeggen dat dit goed uitgepakt heeft (soms ook niet hoor). Ben je benieuwd naar het recept? Lees dan gezellig mee.

Gevulde wraps met kip en salsa verde

Wat heb je nodig (voor 2 personen)

  • 6 mini wraps
  • 300 gram kipfilet
  • 1 avocado
  • 1 tomaat
  • 60 ml zure room
  • 100 gram geraspte kaas (30+)
  • Salsa verde (mag ook kant en klaar)
  • Peper en zout

Hoe maak je het klaar

  1. Snij de kipfilet in blokjes, doe wat peper en zout op en bak ze gaar.
  2. Snij de avocado en tomaat in stukjes.
  3. Pak een wrap en besmeer ze met een dun laagje zure room.
  4. Vul de wrap met de blokjes kipfilet, avocado en tomaat.
  5. Strooi er een beetje geraspte kaas over.
  6. Tot slot de salsa verde er over.
  7. Vouw de wraps dicht en maak het met een klein saté prikkertje vast.
  8. Herhaal dit nogmaals totdat alle wraps gevuld zijn.

 

Ik ben heel benieuwd wat je van dit gerechtje vindt. 

 

Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Delen? Ja graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge