kookkunsten, middag

Wraps met ham en ei | Lekker als lunch

Vandaag wil ik een lunchrecept met je delen: Wraps met ham en ei. Ik had wat restanten in de koelkast liggen en die moesten op. Zo is deze meergranen wrap met roerei en groenten ontstaan. Een licht verteerbaar lunchgerecht, boordevol goede voedingsstoffen zoals eiwitten, granen en vitaminen. De wraps kun je zowel koud als warm eten. Een ideaal lunchgerecht om mee te nemen naar je werk. Is een keer wat anders dan een bruine boterham met kaas.

 

wraps met ham en ei

Wraps met ham en ei

Wat heb je nodig (voor 1 persoon)

  • 2 meergranen wraps
  • 2 eieren
  • Eikenblad sla melange
  • 4 plakjes ham
  • 10 snoeptomaatjes
  • Lente ui
  • Peper en zout

Hoe maak je het klaar

  1. Snij de lente ui in kleine stukjes.
  2. Doe twee eieren in een kom en doe de lente ui erbij. Roer het tot een geheel.
  3. Bak de eieren in de pan (maak er roerei van).
  4. Beleg de meergranen wraps met plakjes ham en sla.
  5. Verdeel het roerei over de wraps.
  6. Snij de snoeptomaatjes door de helft en leg deze boven op het ei.
  7. Tot slot mag er peper en zout op.

 

Eetsmakelijk!

Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Delen? Ja graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge