Blog

Workshop doelen stellen met Charlie’s Kitchen

Ieder van ons heeft zo zijn eigen dromen en doelen. Ik ook. Maar soms vind ik het lastig een goede weg te vinden om deze dromen werkelijkheid te laten worden. Vorige week zondag was ik daarom in de Foodhallen (Amsterdam) te vinden. Samen met vijf andere vrouwen mocht ik mee doen aan de workshop doelen stellen die daar gegeven werd door Charlotte de Jong. Je kent haar vast wel van Charlies’s Kitchen. De workshop stond in het teken van (de naam zegt het al) doelen stellen. Vandaag neem ik je mee terug naar vorige week zondag. Lees maar gezellig mee!

 

 

yoghurt workshop doelen stellen

 

Iets lekkers…

Bij aankomst in de Foodhallen kreeg ik een heerlijke yoghurt van Yoghurt Barn. Deze variant met caramel, frambozen, Tony chocola en koek was echt niet normaal lekker! Ik vond het stiekem jammer dat hij op was.

 

workshop doelen stellen

Deze kaarten op de foto zijn van: Winkeltje van Anne

Wat is je droom?

De workshop begon met een persoonlijk verhaal van Charlotte. Zij vertelde hoe zij haar dromen achterna is gegaan en wat zij er voor nodig heeft gehad om deze waar te maken. Het was een super inspirerend verhaal. Toen was het de beurt aan ons. Ieder van ons vertelde haar droom en Charlotte stelde ons daarbij vragen zoals:  “Wat wil je écht als je alle angsten en belemmeringen loslaat?” en “hoe wil je dat andere jou zien?” Persoonlijk vind ik dit best pittige vragen die ervoor gezorgd hebben dat ik diep in mijn hersenpannetje heb moeten graven.

Zoals sommigen van jullie weten wil ik heel graag van mijn passie (bloggen) mijn baan maken. Ik houd ervan om op een creatieve manier bezig te zijn. Ik kom er steeds meer achter dat DIT  maakt enorm gelukkig maakt. Ook hier was Charlotte best kritisch in. Zij stelde mij indringende vragen over mijn blog. Met deze vragen liet zij mij inzien dat veranderingen nieuwe deuren kunnen openen. Dit klinkt voor jou waarschijnlijk een beetje vaag. Maar laten we het er op houden dat ik genoeg stof heb om over na te denken. Na denken over wat ik nu écht wil. Ik kan er nog niks over zeggen omdat ik nog niet weet wat ik er mee aan moet. Zodra bij mij het kwartje is gevallen kom ik er op terug.

 

workshop doelen stellen

 

Inspiratie…

Tot slot wil ik zeggen dat Charlotte echt een tof mens is. Zij heeft met haar positieve energie en inspirerende tips iets bij mij wakker geschud. Haar kritische kijk op dingen siert haar. En dat vind ik zo fijn. Eindelijk is er iemand die eerlijk durft te zeggen waar het op staat. Haar boodschap is ook dat als je echt iets wil, je het ook lukt. Het enige wat je moet doen is geloven in jezelf. Een hele mooie tips die zij aan het einde van de workshop doelen stellen heeft meegegeven is:

 

“Heb geen spijt van dingen die je niet lukken, deze dingen leiden tot nieuwe dingen.”

 

Liefs Aneta

 

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

18 thoughts on “Workshop doelen stellen met Charlie’s Kitchen

  1. Wat mooi en inspirerend zo’n workshop! En tof dat het je echt aan het denken heeft gezet. Ik hoop oprecht dat je je droom als girlboss echt kunt waarmaken 🙂

    1. Het heeft me aan het denken gezet maar de onzekerheid is daardoor ook meer naar boven gekomen. Maar dat moet ik verslaan om verder te komen. Wat zijn jouw woorden lief! Bedankt xje

  2. Gave workshop! Op een of andere manier komt Charlotte’s positieve energie heel er over nu ik jouw blog lees. Vind het gaaf om te merken dat het jou goed heeft gedaan om hier naar toe te gaan! Ga er voor en maak je droom waar. Ik weet zeker dat je het als blogger zijnde in je hebt om hogerop te komen. 🙂

    1. Het heeft me zeker goed gedaan maar ook wel heel onzeker. Maar dat is een punt om daar goed over na te denken. Durven staat ook op mijn lijstje. Jouw woorden zijn zo lief en doen me goed. Bedankt meis xje

  3. Wat een toffe workshop. Je hebt al eens gezegd dat Charlie je enorm inspireert dus hoe leuk is het dat je zo’n workshop volgt! Ik merk (wat Sandra zegt) dat je al een andere energie hebt in je blog. Ik ben zo benieuwd. Fijn weekend <3 🙂

    1. Mooi is dat he! Jouw vorige blog over het kwijtraken van lezers en bloggen heeft dat weer even bewezen hoeveel geduld je moet hebben. Maar het belangrijkste is plezier en dat hebben we

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge