Blog

Wintersport in Wagrain & slecht nieuws (video)

Het is al meer dan een week geleden dat ik de auto in stapte op weg naar mijn wintersport in Wagrain. Ik heb hier zo lang naar uit gekeken en ineens stond ik daar. Bergen, blauwe lucht, zon en de spierwitte sneeuw. Wintersport is een vakantie waar ik zo van geniet. En dat heb ik ook voor de volle 100 procent gedaan. Helaas niet de hele week, want na enkele dagen van mijn verblijf in Wagrain kreeg ik het treurige bericht van mijn ouders dat mijn lieve omaatje in Polen (mijn alles) erg slecht lag. Nu nog steeds, helaas. Ik had een vliegtickets geboekt en ben direct naar Polen gevlogen. Ik ben zo blij dat ik mijn oma heb mogen vasthouden en tegen haar kon zeggen dat ik van haar hield. Dit moment neemt niemand mij meer af.

Video

Tijdens mijn wintersport in Wagrain heb ik trouwens gefilmd. Ik vond het onwijs leuk om te doen maar ook wel raar. Mensen keken naar me alsof ik niet goed was. Wie praat er nu tegen zijn telefoon? “Ja, ik!” De kwaliteit van de film is trouwens niet helemaal optimaal. Dat komt omdat ik met mijn mobiele telefoon heb gefilmd. Maar, hier wordt aan gewerkt. Over een paar weken zal ik de nieuwe eigenaar worden van een splinternieuwe camera. JOEPIE! Veel kijk plezier…

 

 

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

8 thoughts on “Wintersport in Wagrain & slecht nieuws (video)

  1. Wat klink je lief! Ik had nog geen vlogs van je gezien, dus hoorde je stem nu pas voor het eerst. Ik ben geen wintersporter maar het zag er wel goed uit. Ik wens je veel sterkte, ik hoop dat het snel beter gaat met je oma!!

  2. Wat een superleuke vlog en zo leuk om je stem eens te horen! Het ziet er echt prachtig uit daar! Leuk om zo eens een kijkje te krijgen in een dagje wintersporten. Maar wat een onwijs verdrietig nieuws van je oma! Heel veel sterkte!

  3. Wat leuk om jou op bewegend beeld te zien! Moet je vaker doen. Ik hoop dat de reis naar je oma goed is gegaan en dat het met je oma beter gaat. Heel veel sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge