Blog

Winter Tag | De leukste vragen met een winters gevoel

Een tijdje terug kreeg ik van Claire van Clairecodi een uitnodiging om een Winter Tag in te vullen. Super leuk! Ook zij heeft de Tag ingevuld. Ben je benieuwd naar haar blog? Dan zou ik zeker een kijkje nemen. Claire schrijft op haar blog over alles wat te maken heeft met vegetarisme. Daarnaast deelt zij beauty-reviews, recepten en duurzame tips. En hier is dan mijn Winter Tag. Ben jij benieuwd naar mijn antwoorden op de onderstaande vragen? Lees dan gezellig mee..

Hou je van kou?

Ja, net zoals ik van de lente, zomer en de herfst houd. Ik vind het prachtig om de wereld te zien veranderen. Ook leggen alle muggen en vliegen rond deze tijd het loodje, kan niet beter. Excuus voor de insectenliefhebbers 😉  Bovendien ben ik gek op winterkleding. Mooie wollen jurkjes, laarzen, oversized truien, heerlijk.

Welke buitactiviteiten doe je in de winter?

Wanneer de herfst zijn intrede doet, begint de wintersport bij mij te kriebelen. Dit is dan ook een van de buitenactiviteiten die ik graag in de winter doe. Nog een maand en dan bevind ik me weer op de piste. Kan niet wachten!

winter tag

Wat doe je het liefst in de winter?

In de winter zit ik het liefst op de bank met een dekentje, series te kijken of met een goed boek. Maar van een wandeling op het strand of bos kan ik ook erg genieten. Wanneer mijn vriend en ik naar het strand gaan, pakken we ons dik in, vullen we de picknickmand met lekkernijen en een grote thermoskan met thee en gaan we picknicken op het strand. Het is misschien wel koud en winderig maar wel erg leuk.

Je favoriete winterdrankje?

Dat is thee….liters thee. Daar kun je me mij zo blij mee maken. De lekkerste thee vind ik WinterGlow van Pickwick of groene thee.

Sneeuwt het waar je woont?

Nee, was het maar waar. Dan hadden we eindelijk een keer een witte kerst gehad. Volgens mij heeft het vorig jaar nog gesneeuwd toch?

Favoriete kledingstuk in de winter?

Is een sjaal een kledingstuk? Ik weet het niet. Maar de sjaal moet heel wollig en breed zijn, zodat hij net als een deken om mij heen kan.

Wat is jouw favoriete winter herinnering?

Of het mijn favoriete is weet ik niet maar het is wel een grappige (vind ik zelf). Vijf jaar geleden op 1e kerstdag had er veel gesneeuwd. Er was zeker 30 centimeter sneeuw gevallen. En Nederland zou Nederland niet zijn als deze sneeuw binnen een mum van tijd zou smelten. De familie kwam die dag bij ons op bezoek. Alle dames hadden nette panty’s en hakjes aan. De sneeuw was zo hard aan het smelten dat het een modderpoel begon te worden. Waarschijnlijk kun je het al raden: alle voeten, schoenen en panty’s waren kleddernat. Zonde van alle opgetutte  moeders, tantes en nichtjes. Ik vond het stiekem best grappig hihi.

 

Omdat de Winter Tag zo leuk is om in te vullen geef ik hem door aan Renske van Montevie Daisy Home of daisies. Heel veel plezier met het invullen van de Tag meiden.

 

Liefs Aneta

 

Foto: https://unsplash.com

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

12 thoughts on “Winter Tag | De leukste vragen met een winters gevoel

  1. Leuk ingevuld! Ik heb deze winter ook een enorme sjaal gekocht en het is net een deken, zo fijn! Wat romantisch dat picknicken op het strand, als het zonnetje schijnt lijkt het me ook echt leuk. Grappig verhaal van die vieze sneeuw, ook mega herkenbaar want sneeuw wordt zo snel vies haha.

  2. Wat leuk om te lezen! Een sjaal is ook echt mijn favoriete winter kledingsstuk. Zonder ga ik ecccht de deur niet uit.

    En onder een dekentje met een goed boek is echt mijn ultieme winter gevoel!

  3. Jaaa ik hou ook van de winter, van elk seizoen! Maar toen ik gisteren een paar uur letterlijk in de kou stond dacht ik daar wat anders over haha. Ik vind het enorm mooi om de verschillen in seizoenen zo sterk te zien (alhoewel in Nederland denk je dat het soms herfst is en dan is het zomer en andersom haha). Mijn favoriete kledingstuk in de winter is sowieso mijn muts, ik kan nooit wachten met het opdoen van mijn muts in de winter! Oh en thee is ook wel mijn favoriete drankje, eigenlijk 365 dagen per jaar.. Ik hoop enorm dat ik dit jaar ook weer eens op wintersport kan gaan! 😀

    1. Ja, fijn he die seizoenen. Maar je hebt helemaal gelijk, je kan het beter herfst noemen dan zomer of lente hahaha. Ah zou fijn zijn als je weer lekker op wintersport zou kunnen. Wat is je favoriete skiegebied?

  4. Jaaa, sjaals en thee. Zonder die twee zou ik de winter ook echt niet doorkomen 🙂 Wat gaaf dat je aan wintersport doet! En om je winterherinnering moest ik stiekem wel lachen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge