Blog, What happened in...

What happened in September: Even bijkletsen

Is het alweer eind september? Volgens mij heb ik onder een steen geleefd. Ik dit artikel zal ik vertellen waarom.

Moe, moe, moeeeee!

Ik heb in de afgelopen maand(en) in een soort rollercoaster gezeten. Na mijn afstuderen in juli had ik mezelf beloofd om het een tijdje rustig aan te doen. Ik had me voorgenomen wat boeken te lezen, leuke uitstapjes met mijn vriend te maken en vooral keihard te chillen. Maar zonder even adem gehaald te hebben, gooide ik mijzelf weer in een volgend project, namelijk: Mama Praatjes. Naast mijn huidige baan, heb ik ieder vrij momentje geclaimd om er vol voor te gaan. Ik heb er heel veel plezier in en zit momenteel boordevol nieuwe ideeën die ik graag uit wil werken.

Daar bovenop ben ik hard op zoek geweest naar een nieuwe baan. Het harde werken werd beloond want vanaf 1 november mag ik beginnen bij mijn nieuwe job.

Al met al zijn dit dingen waar ik normaal gesproken energie van krijg. Maar ik merk de laatste tijd dat mijn energie ver te zoeken is. Als ik van mijn werk thuis kom, kook ik eten en plof ik op de bank om Netflix te kijken. Nadenken over een nieuw artikel voor Mama Praatjes? Nee, daar heb ik aan het einde van de dag geen hersenen meer voor. Ik ben me er bewust van dat ik teveel hooi op mijn vork heb genomen. Ondanks dat probeer ik wel 3 keer in de week een artikel online te zetten.

 

Minder op social media

Voor degenen die mij op Instagram volgen , hebben wellicht gemerkt dat ik momenteel niet heel actief ben. Dat komt omdat ik geen zin heb om online te zijn. Ik wil even weg zijn van het hectische online-wereldje. Eerder heb ik een artikel geschreven over mijn offline challange en hoe goed het voelde om niet dag en nacht met mijn telefoon bezig te zijn. Dit gevoel wil ik graag weer terug. Mijn eerste stap is gezet door minder actief te zijn op social media.

Bovendien heb ik momenteel niet zulke spannende dingen om te delen. Mijn leven bestaat uit werken, boodschappen doen en vooral veel tijd doorbrengen met mijn vriend, vrienden en ouders.

 

Nieuw Instagram account voor Mamapraatjes

Oke, nu zal je vast wel denken: ‘huh, je wilde toch minder actief  zijn op social media’? Ja, dat klopt! Maar dit is anders. Om ‘werk’ (mamapraatjes.nl) en privé gescheiden te houden, heb ik besloten om een nieuw Instagram account aan te maken. Dit account heb ik in het leven geroepen voor Mamapraatjes. Ik merkte dat het combineren van mijn foto’s van mamapraatjes en privé, op 1 account onoverzichtelijk werd. Dus vandaar deze keuze.

Bovendien merk ik dat het mij minder energie kost om op dit nieuwe account foto’s te plaatsen. Het is simpelweg makkelijker omdat dit foto’s zijn die ik ook op mijn blog publiceer. Hierdoor hoef ik niet continu na te denken welke foto ik nu weer eens op Instagram zal plaatsen. Op mijn privé account ging het plaatsen van foto’s te geforceerd. Mocht je interesse hebben om Mamapraatjes op Instagram te volgen? Sluit je dan gezellig aan. Ik zou het heel leuk vinden!

 

what happened in september

Vakantie!

Om een beetje rust in de tent te blazen, hebben mijn vriend en ik 2 weken geleden vliegtickets geboekt naar Bali en Lombok. Over anderhalve week zitten we in het vliegtuig, yes! Ik verheug me zo op dit moment. We zijn gek op Azië.  De cultuur, de mensen, het eten en vooral de prachtige natuur maakt alles heel bijzonder voor ons. Hopelijk blijft de vulkaan op Bali fijn slapen en kunnen we zonder problemen van onze reis genieten. De plaatsjes die we gaan bezoeken zijn:

Bali:

  • Canggu
  • Ubud
  • Uluwatu

Lombok:

  • Kuta
  • Gili eilanden

Mochten jullie in een van de plaatsjes zijn geweest, let me know! Ik zoek nog leuke en bijzondere hotspots. Tot slot hoop ik dat ik fris en fruitig terug kom en weer voor de volle 100 procent kan gaan knallen.

 

Tot snel!

Groetjes Aneta

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

8 thoughts on “What happened in September: Even bijkletsen

  1. Meis geweldig dat jullie naar Bali en Lombok en Gili gaan! Hebben wij ook gedaan, ik ben serieus jaloers! Wow zo tof is het daar. Maar goed je hebt het echt verdiend want ik weet hoe hard je gewerkt hebt aan je blog. Je wordt altijd beloond voor hard werken en als je ergens veel energie in steekt. Ben trots op jou! En dat je een nieuwe baan hebt. Doe het lekker rustig aan vanaf nu. Suoer goed dat je dit deelt. Liefs Iris

  2. Wat heftig dat je zo’n drukke maand achter de drug hebt. Pas goed op jezelf, hè, zeker in zo’n tijd die zo te horen al druk genoeg is! Fijn dat je binnenkort even kunt genieten van een beetje rust en van een geweldige omgeving op Bali en Lombok. Ik hoop dat oktober een fijne en iets meer rustgevende maand wordt en dat je heerlijk van je welverdiende vakantie kunt genieten.

  3. Wat goed dat je beseft dat je ook even tijd voor jezelf moet nemen. Heerlijk om zo’n vakantie te boeken en even lekker te gaan genieten. Ik hoop dat je hele mooie dingen gaat zien! Ik ben er zelf nog nooit geweest, dus ik heb helaas geen aanraders voor je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge