kookkunsten

What happened in Oktober

Hoi! Het is alweer eind oktober en dat betekent dat ik terug kijk op de gebeurtenissen van afgelopen maand. En daar kan ik heel kort over zijn: ik ben op vakantie geweest naar Bali en Lombok. In dit artikel neem ik je mee op reis.

Al eerder heb ik onze reisroute laten zien. Het is altijd maar de vraag of de route in de praktijk goed uit te voeren is. En dat was het! Aangezien het vervoer op Bali en Lombok heel goedkoop was, hebben we onze reis voornamelijk per taxi afgelegd. Voor een reis van 50 kilometer betaalden wij ongeveer 15 euro. Zo was het eten ook erg goedkoop. Voor een bord Nasi Goreng en een cola betaalden wij €2,70. Zo zie je maar dat een verre reis niet eens zo veel hoeft te kosten.

 

Activiteiten

Tijdens de vakantie willen mijn vriend en ik zoveel mogelijk van het land zien. Luieren aan het zwembad doen we dan ook minimaal.

 

Bali

 

Aapjes kijken…

 

Bali

 

Wandelen door de natuur…

 

Bali

 

Mount Batur sunrise trekking. We stonden om 02.00 ’s nachts op om de zonsopkomst te zien, boven op de actieve vulkaan Batur (1717 meter). Het was een klimtocht van 3 uur. Helaas hebben we geen zonsopkomst gezien want het was te mistig. Volgende keer beter! 🙂

 

Bali

 

Bali

 

Fietsen door de rijstvelden…

 

Bali

 

Bali

 

Kecek dans…

 

Bali

 

Rotsen beklimmen en op zoek naar de mooiste uitzichten…

 

Stranden

Het strand is mijn favoriet! Ik word hier heel vrolijk van. We hebben gesurft (geen foto van) en dat was zo onwijs tof.

 

Bali

 

#nofilter

 

Bali   Bali

 

Verblijf

 

In Bali en Lombok verbleven we over het algemeen in guest houses. Prima kamer met lekker ontbijt en vooral niet duur. Gemiddeld betaalden we tussen de 10 – 15 euro p.p. per nacht.

 

Bali

Salty Shakas Bamboo Stay

 

Bali

 

Esty House

 

Bali

 

Santai Homestay

 

Bali

 

Villas Lighthouse

 

Bali is een eiland waar ik zeker naar terug zal gaan. Het eiland ademt de sfeer van ontspannenheid. Iedereen die van surfen, yoga, meditatie, healthy food, natuur en mooie stranden houdt kan zich prima vermaken. Tot de volgende keer Bali!

 

Groetjes Aneta

6 thoughts on “What happened in Oktober

  1. Wauw, wat een prachtige foto’s! Bali ziet er echt uit als een soort paradijs. Wat fijn dat je zo hebt genoten van een welverdiende vakantie, zo vlak voordat je met je nieuwe baan begint. Bali en Lombok klinken als een geweldige reisbestemming als ik het zo lees 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge