Blog, What happened in...

What happened in….March

Het is alweer eind maand en dat betekent dat ik terug kijk op de gebeurtenissen van afgelopen maand. Vind je ook dat de weken als windstormen voorbij vliegen? Ik heb werkelijk geen idee waar de tijd blijft. Maar dat geeft niet want inmiddels heeft de lente om de hoek gekeken. We krijgen mooiere dagen en het blijft steeds langer licht buiten.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik vergeten ben om bij te houden wat er afgelopen maand zoal gebeurt is. Dat komt echt door de drukte, het was gekkenwerk. Gelukkig maak ik tegenwoordig van elk lullig dingetje een foto. Zo kan mijn herinneringen makkelijk terughalen. Dus…here we go!

 

Samenwerking

Aan het begin van deze maand heb ik een samenwerking gehad met Fotocadeau.nl. Ik mocht in hun webshop iets moois uitkiezen. Ik koos ervoor om foto’s op posters af te laten drukken. In mijn home tour geef ik je een kijkje in mijn slaapkamer en laat ik je het eindresultaat zien.

 

 

schilderij gekocht in de maand maart

 Date met mijn oude schoolvriendin

Ik heb aan het begin van deze maand met mijn oude schoolvriendin Iris afgesproken. We hebben elkaar 21 jaar niet gezien, echt bizar. Onze ontmoeting vond ik dus best speciaal. Het hele verhaal kun je hier teruglezen. Iris blogt ook. Het is zo bijzonder dat wij twee dezelfde passie met elkaar delen. Mocht je nieuwsgierig zijn, neem dan gezellig een kijkje op haar blog KleineIndiaantjes.nl.

 

 

ontmoeting na 21 jaar in de maand maart

 

 

Workshop doelen stellen

De workshop van Charlotte (Charlies-kitchen) was zo onwijs tof. Ik heb er aan meegedaan omdat ik al een hele lange tijd met een idee in mijn hoofd rondloop maar veel te schijterig ben om dit idee daadwerkelijk uit te voeren. Met mijn vriendin ben ik regelmatig aan het brainstormen maar ik durf gewoon niet om de stap te zetten. Tijdens de workshop van Charlotte, waar ik eerder een blog over heb geschreven, heb ik net dat extra duwtje in mijn rug gekregen om ervoor te gaan. Ik ben dus met IETS bezig maar dat heeft zijn tijd nodig. Belangrijk is dat ik eerst afstudeer, zodat ik alle tijd in dit nieuwe project kan steken. Ik kan er helaas nog niet veel over zeggen. Maar kan je vast vertellen dat ik er super enthousiast over ben. Als alle puzzelstukjes in elkaar liggen kan ik je wat meer informatie geven.

 

 

doelen stellen in de maand maart

 

Mijn trots!

Drie keer raden wat het is…..JAAAA, mijn camera! Oh man, wat is het toch een fijn ding. Ik sleep mijn camera overal mee naar toe en hij doet alles wat ik wil. Mocht je meer informatie willen over deze camera, in deze blog leg je alles uit. Weet je wat mij alleen overkomen is? Omdat ik op moest schieten voor een afspraak in Rotterdam, heb ik de camera in mijn cameratas gedaan. Vanuit mijn ooghoek zag ik nog het SD-kaartje nog in mijn laptop zitten. Ik griste hem eruit en gooide het in mijn cameratas. Eenmaal in Rotterdam aangekomen wilde ik een foto maken van de draaimolen die jaarlijks naast de Markthal staat. Ik pakte de camera en maakte een paar foto’s. Eenmaal thuis gekomen begon het lampje bij mij te branden dat ik een foto had gemaakt zonder het SD-kaartje in de camera. Shit…jammer! Ik wilde het SD-kaartje pakken maar realiseerde me dat hij er niet meer in zat. K.U.T. Ik heb zo’n donkerblauw vermoeden dat hij nu ergens in Rotterdam op straat aan het rondzwerven is, inclusief een stuk of honderd foto’s, help!

 

camera gekocht in de maand maart

 

 

Hoe was jouw maand? Heb je nog fijne of misschien wel minder fijne gebeurtenissen meegemaakt? Enne, heb jij wel eens zo’n blunder gemaakt, net las ik met mijn SD-kaartje?

 

Liefs Aneta

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

24 thoughts on “What happened in….March

 1. Supergaaf die posters in je slaapkamer! Staat heel mooi. En wat balen van je SD kaartje :(. Hopelijk is er een vriendelijke redder in nood die je probeert op te zoeken aan de hand van de foto’s.

  1. Ik ben er ook enorm blij mee. Het idee dat mijn SD kaartje bij iemand thuis rondslingert maakt me een beetje zenuwachtig hihi. Ik hoop eerlijk gezegd dat ie ergens ver in de goot ligt

 2. Ah nee, wat balen van je foto’s! Ik ben ook altijd als de dood dat ik ergens mijn kaartje laat slingeren of kwijtraak. Verder klinkt het als een maand met een paar mooie hoogtepunten. Toevallig ben ik net een maandoverzichtje voor morgen aan het samenstellen en ik had precies hetzelfde: ik vergeet totaal om bij te houden wat ik allemaal doe, maar heb gelukkig genoeg foto’s om de herinneringen weer terug te halen 😉

 3. Ohnee zo stom van je sd-kaartje! Mooie dingen heb je beleefd deze maand 🙂 Ik vergeet ook altijd wat ik doe in een hele maand. ’t Is ook lang vind ik om op terug te kijken. Haha. Maar nu ik het vaker doe, gaat het beter! Ik houd dingen bij in m’n agenda ook. Heel handig! :p

 4. Ik heb dagelijks zulke blunders. ? Zonde en balen!! Ik ben heel benieuwd naar jouw IETS..Wacht in spanning af. Mijn mooie dingen waren lachen met mijn man om mijn ‘gips’ en nog iets anders waarover ik vandaag blog. EN de oplevering van onze badzimmer!! Jaah. Fijne dag Aneta!

 5. Wat ontzettend leuk dat je een oude schoolvriendin weer hebt ontmoet. Vaak is het dan net als vanouds! Tof ook dat jullie dezelfde hobby delen, ik ga gelijk bij haar kijken, hihi.

  Jouw camera… Wat een plaatje! Zo’n SD-kaartblunder is mij ook wel eens overkomen. Gelukkig wist ik de SD-kaart nog wel terug te vinden, maar ik had dus supermooie foto’s geschoten. Dom, haha!

  1. Ja heel erg leuk! Zo zie je maar dat vriendschap dichtbij is. Ik ben zo blij met mijn camera, dank je! En gelukkig kon jij je sd kaart nog terug vinden. Zou zonde zijn

 6. Ohh wat erg van je sd kaart!! :O Toen wij 2,5 week gereisd door china hadden wilden wij de fotos van de sd kaart via een hostel computer in dropbox zetten, want je weet maar nooit… Omdat alles op de computer in het chinees was heb ik per ongeluk de hele inhoud van de sd kaart gewist:O Dat was echt vreselijk. Gelukkig kon bij thuiskomst 3 weken later een goede vriend alles terugzetten.. maar daarvoor nog wel 3 weken in onzekerheid gezeten haha ;P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge