Blog

What happened in …. January

Bij Love4seasons is er een nieuw rubriek geboren ‘What happened in….’ In deze rubriek kijk ik maandelijks terug op dingen die gebeurd zijn, of ze nu goed of minder goed zijn. Dus laat ik maar gauw beginnen met de maand januari.

Even stoppen met bloggen

Serieus, ik heb begin deze maand echt op het punt gestaan om tijdelijk te stoppen met bloggen. Mijn studie vergt zo veel energie de laatste tijd dat ik ook nog naast mijn baan het bloggen er even niet meer bij kon hebben. Maar toch ben ik zo eigenwijs geweest om niet te stoppen. Als ik hier op terug kijk, weet ik niet hoe ik het voor elkaar heb gekregen maar op de een of andere manier heb ik deze drie dingen toch goed met elkaar kunnen combineren. Mijn blogs kreeg ik op tijd af, mijn werk ging gewoon door en met mijn studieopdrachten bleek ik toch verder te zijn dan ik dacht. Al het schoolwerk is ingeleverd, de tentamens heb ik gehad. Nu wachten op de uitslagen.

 

what happened in school

 

Drie samenwerkingen

In één maand tijd zijn er drie mailtjes binnengekomen voor een samenwerking met diverse bedrijven. Ik weet niet of ik ze mag noemen maar uit voorzorg doe ik dit niet. Maar wat een flut-eisen stellen deze mensen. Alle drie willen ze een do-follow-link. Wat is dat toch met deze eisen? Waarschijnlijk zijn er toch nog bloggers die er in trappen. Ik heb deze aanbiedingen niet aangenomen. Aan de ene van vind ik dit zo jammer. Het lijkt me erg leuk om te ervaren hoe een samenwerking in zijn werk gaat. Maar ik wil ten alle tijden eerlijk blijven, dus heb ik deze kans niet gepakt.

Love4seasons jarig

En wel te verstaan op 21 januari is Love4seasons 1 jaar geworden. Hoe heb ik dit kunnen vergeten?! Tijdens deze verjaardag was ik in Kopenhagen en heb er totaal niet aan gedacht.

what happened in kopehangen

Citytrip naar Kopenhagen

Voor de verjaardag van mijn vriend zijn we een weekend naar Kopenhagen geweest. Wat een toffe stad is dit! En zo heerlijk om er even tussen uit te zijn. Geen studie, geen werk en blog, gewoon met elkaar genieten van de rust. Aanstaande zondag vertel ik mijn verhaal en deel ik tips en hotspots van deze coole stad.

 

what happened in kopehangen

 

Stoppen met de pil

Waaat?! Misschien stom dat ik dit deel maar dit hoort er ook bij in de maand januari. Na lang erover na te hebben gedacht, heb ik besloten om zondag 29 januari te stoppen met de pil. Niet omdat we aan kindjes toe zijn maar omdat ik met de jaren aan mijn gemoedstoestand heb gemerkt dat ik er steeds meer last van heb gekregen.  Er zijn periodes dat ik denk dat de hele wereld tegen mij is en de huilbuien die erna volgen zijn ook niet goed. Het is tijd om er mee te stoppen en te ervaren hoe ik zonder pil functioneer. Gelukkig heb ik veel goede verhalen gelezen en van vriendinnen hoor ik ook positieve veranderingen.

 

what happened in

 

Dit was de eerste “What happened in…… Ik moet zeggen dat ik dit nu al een leuke rubriek vind. Op die manier word ik mij ook een beetje bewust van hetgeen wat er de afgelopen maand is gebeurd.

Op welke dingen kijk jij in de maand januari terug?

 

Liefs Aneta

 

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

29 thoughts on “What happened in …. January

 1. Leuke nieuwe rubriek!
  En leuk alweer 1 jaar, wat gaat de tijd snel & goed dat je niet gestopt bent want ik lees met plezier jouw blogs. En je hebt niet voor niks deze samenwerkingen gekregen dat zegt ook dat je het goed doet.
  Maar ik snap dat het ook tijd vergt naast jouw andere dingen nu

  Dat van de pil herken ik juist andersom. Door de pil voel ik mij nu juist beter qua hormonen, maar ik weet dat het inderdaad qua hormonen heel veel teweegbrengt.

  Liefs,

  Iris

  1. Dank je wel voor je compliment! Je weet zelf hoe zwaar het soms is he. En dan heb jij je kindertjes er nog bij. Ja, normaal is het andersom met de gevoelens. Fijn dat jij je er wel beter bij voelt. Ik moet het nog even ervaren of het door de pil is. Wordt vervolgd!

 2. Leuk te lezen meid. En wat hoor ik nu allemaal? Stoppen met bloggen? Ik begrijp het echt hoor. Een studie vergt veel tijd en wat te denken van onze veeleisende banen. Ik weet dat wij hetzelfde doen en ook hoe het alles opslokt met vergaderingen en cursussen. Maar misschien kun je minderen? Met bloggen bedoel ik dan. En wat betreft je klachten: heb je al eens aan pms gedacht? Ik heb ook jaren deze klachten gehad. De wereld tegen mij, een opgejaagd gevoel en huilbuien. Ik heb er nooit iets mee gedaan, maar wel altijd gedacht aan pms. Nogmaals een leuke, eerlijke en persoonlijke blog. Daar hou ik van! Succes net de uitslagen. Xxxx

  1. Bedankt voor je compliment! Ja, onze banen zijn af en toe best pittig, hoe leuk al die kindertjes ook zijn. Minderen met bloggen heb ik zelf ook eerder aan gedacht maar ik krijg hier zoveel energie van. Maar goed, ik wil gewoon het liefst alles tegelijk en dat gaat niet hihi. Pms? Nee, ik eerlijk gezegd niet. Ik heb net even de symptomen zitten lezen en er komt wel veel overeen, behalve de buikpijn. Heb jij nog steeds last van de symptomen? Is wel iets wat me aan het denken zet, dat pms….

   1. Nee Aneta, ik heb het laatste jaar weinig last van de symptomen. Ze waren zo naar. En het gevoel irreëel. Dat wist ik wel, maar voel je maar eens zo. Ik weet niet hoe het kan, dat ik het niet meer ervaar. Ik hoop in elk geval dat stoppen met de pil jou zal helpen. Dat je in rustiger vaarwater komt. ?

    1. Wat fijn dat je er weinig last van hebt. Ik kan me het gevoel heel goed voorstellen. Hopelijk blijft het weg. Ik hoop ook inderdaad dat het stoppen met de pil mij zal helpen. kusje

 3. Aneta wat een leuke rubriek! Wat heb je een heftige maand achter de rug. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet heb gemerkt dus je hebt het goed aangepakt. Wat ben je toch een girlboss dat je werk, school en bloggen combineert. Ik ben heel benieuwd hoe stoppen mer de pil jou bevalt. En happy anniversary!

  1. Bedankt voor je lieve reactie. Ik denk dat we het beiden rete druk hebben. Jij hebt ook jouw afstuderen, maar toch krijgen we het iedere keer weer voor elkaar. Doe we best goed toch! Ja ik ben ook echt benieuwd hoe ik me ga voelen. En thanks voor je felicitatie

 4. Ik ben blij dat je niet gestopt bent met bloggen, want ik lees je blogs graag! Gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan, zou ook iets voor mij zijn om dat compleet te vergeten. Heel jammer dat bedrijven van die belachelijke eisen stellen, dat maakt het niet makkelijker om een samenwerking aan te gaan. Ik ben heel benieuwd hoe je het stoppen met de pil ervaart. Ik merk zelf ook dat ik soms veel last heb van de pil, maar aan de andere kant is het wel een ontzettend makkelijk ding (ik denk dan met name aan doorslikken als je bijvoorbeeld net op vakantie gaat of iets dergelijks)

  1. Dank je wel! Ja, dat stoppen met bloggen was nog wel even een dingetje, maar ik zit wat betreft school weer in rustig vaarwater. Dus dat gaat helemaal goed komen. Ja, stom he! Maar voor bedrijven zijn we gewoon een nummertje ben ik bang. Vervelend dat je er ook last van hebt. Ik ben ook heel erg benieuwd hoor. Ik wil het even een maand of twee ervaren (weet niet of dit voldoende is) maar ik ga er zeker een update over geven. En ja, dat op vakantie en je maandelijkse periode overleven gaat nog een dingetje worden hahaha

 5. Leuke blog! Tjah, ik was in januari vooral druk, druk, druk. Tentamens, verslagen alles kwam even bij elkaar. Gelukkig heb ik over twee weken een leuk tripje op de planning staan. Hopen dat je je tentamens gehaald hebt! Welke studie doe je eigenlijk (dit kan ik vast ergens terug vinden, hahah).

  1. Het was even spits maar we kunnen beiden weer even ademen, haha. Ik doe de studie pedagogiek en zit in mijn laatste jaar. Hopelijk studeer ik in juni af. Mijn eerste cijfer is binnen en dat is een 4, niet leuk! Jij van harte met je cijfer! ik las het op Instagram

 6. Wat leuk om zo terug te blikken op de maand! Het klinkt als een heftige maand, zo knap dat je alles toch hebt weten te combineren! En wat leuk dat je naar Kopenhagen bent geweest. Ik vond dat zo’n mooie stad, vooral die gekleurde huisjes bij Nyhavn. Goed dat je het besluit hebt genomen om met de pil te stoppen. Ik heb zelf een spiraaltje en ben ook blij dat ik die hormonen niet in mijn lichaam heb. Ik heb veel goede verhalen gehoord van andere mensen die met de pil zijn gestopt.

 7. Hele leuke nieuwe rubriek! Ik snap wel dat een studie, een baan en daarnaast ook nog je blog erg veel is. Daarom vind ik het heel knap dat je het hebt kunnen combineren! Daar heb ik bewondering voor.

  Bovendien bestaat je blog nu dus 1 jaar. Van harte gefeliciteerd en ga vooral door met bloggen want je doet het goed!

 8. Super leuke nieuwe rubriek!
  Nu al enthousiast 🙂
  Ziet er wel uit als een heftige maand, maar goed dat je door bent gegaan met bloggen!
  Ik ben heel benieuwd hoe het je bevalt om te stoppen met de pil, zelf zit ik te twijfelen om eraan te beginnen.

 9. Leuk om zo’n terugblik op de maand te doen. En ik vind het super dapper dat je stopt met de pil. Ik wil eigenlijk ook graag omdat ik aan veel dingen merk dat het eigenlijk niet veel goed doet voor m’n lichaam. Maar ik durf het niet aan. Haha. Plus ik vind het langs de andere kant ook wel weer fijn dat ik zelf kan beslissen wanneer ik ongesteld word.
  Oja, HOERA! voor je éénjarig bestaan!

  1. Balen dat je ook merkt dat het niet goed is voor je lichaam. Ja, ik heb daar ook zeker bij stilgestaan. Niets is fijner om te bepalen wanneer je je menstruatie krijgt. Maar toch heb ik de knoop doorgehakt. Na twee of drie maanden kom ik er op terug hoe het me bevalt haha. Dank je wel!! xx

 10. Oh leuke rubriek is dit!

  De pil komt er hier ook niet meer in… hormonen, nergens goed voor 😉

  Ja, die samenwerkingen, dat is me wat!
  Ik begrijp dat ze eisen stellen, maar vaak stellen ze iets belachelijks tegenover het artikel… Nope, doen we niet aan mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge