Blog

What happened in….February

De maand februari is voorbij gevolgen! Het was een enorme drukke maand, met een lach maar ook met een traan. Wil je weten welke bijzondere dingen in de maand februari voor mij centraal stonden? Lees dan gezellig mee…

Doel aantal unieke bezoekers behaald

Toen ik begon met bloggen heb ik met mezelf een afspraak gemaakt. Namelijk dat ik in een jaar tijd het aantal unieke bezoekers wilde behalen die ik mij als doel had gesteld. Natuurlijk is dit niet het belangrijkste maar toch hoop je stiekem als blogger dat je artikelen gelezen worden. Mijn uiteindelijke doel heeft iets langer dan een jaar geduurd, een maand langer om precies te zijn. Ik ben hier zo trots op. Van mijn vriend had ik de volgende dag een reep chocolade gekregen met een kaartje erbij waarin stond dat hij trots op me was. Dit is uiteraard mede dankzij jullie…..lieve lezers. Ik heb serieus nooit durven dromen dat ik dit zou halen, laat staan dat er überhaupt iemand mijn blog zou lezen. Bedankt hiervoor! (ik weet overigens niet of het zo netjes is om je cijfers openbaar te stellen, dus ik doe het toch maar niet. Hoe kijken jullie hier tegen aan. Delen jullie je cijfers wel of niet?)

 

what happened in january

 

Slapeloze nachten door mijn scriptie

Scripties…..die moeten verboden worden! Het is echt een aanslag op je leven. Tijdens mijn laatste afspraak met mijn scriptiebegeleider zijn we er achter gekomen dat ik eigenlijk niet datgene wil onderzoeken waarover ik aan het schrijven ben. Alle frustraties van de afgelopen weken kwamen eruit. Ik heb GEJANKT als een baby. Dat betekende dus dat ik de hele bende zo de prullenbak in kon gooien? Waarschijnlijk wel! Puntje bij paaltje moet ik wat dingen herschrijven maar het niet zo dramatisch veel als ik had gedacht. Gelukkig!

 

what happened in january

 

Wintersport

Oja, als jij dit leest, sta ik ergens op een berg te genieten van de strakblauwe lucht en de witte sneeuw. Samen met mijn vriend en vijf andere vrienden verblijven wij in een huis in Wagrain (Oostenrijk). Op mijn social media kanalen heb je waarschijnlijk al een paar foto’s voorbij zien komen. Ik ga bij deze afsluiten, mijn laptop dichtklappen en mij klaar maken voor een nieuwe dag in de sneeuw. Doei!

 

Liefs Aneta

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

13 thoughts on “What happened in….February

  1. Als je zo trots bent, gewoon delen. Als je het niet prettig vind,hou het dan voor jezelf! Heb je inmiddels een nieuwe scriptie gemaakt?? Geniet nu maar heerlijk daar in de sneeuw. Je hebt het verdiend!! X

  2. Wat onwijs goed dat je je doel qua bezoekersaantal hebt behaald. Daar mag je ook echt trots op zijn. En die scriptie…ja, wat een gedoe is dat! Maar wat fijn dat je niet meer zoveel hoeft aan te passen. Heel veel succes nog met de laatste aanpassingen! Maar eerst lekker genieten in de sneeuw 🙂

  3. Wow, wat gaaf dat je je gewenste bezoekersaantal hebt gehaald! Ik denk dat je helemaal zelf moet weten of je je bezoekersaantallen wilt delen of niet. Heel veel plezier nog op wintersport!

  4. Gefeliciteerd met het behalen van je doel! Heel gaaf dat het je gelukt is! En gelukkig valt het herschrijven van je scriptie mee. Ik denk dat je daarmee wel een goede stap maakt hoor, anders kom je er in the end helemaal niet uit omdat je hoofd iets anders wil dan wat er op papier staat. Goede keuze!

  5. Wat naar van je scriptie, maar gelukkig is het alleen herschrijven en heb je het dus bijna af! Woohoo! Gefeliciteerd met het behalen van je doel! En hoeveel bezoekers je hebt gaat niemand wat aan toch? Alleen delen als je het wílt delen.

  6. Wa het maar zo’n feest? Ik ben nu met het plan van aanpak bezig. Als dat klaar is kan het echte onderzoek beginnen. Jaa! Super bedankt. Ik ben echt heel blij met het aantal bezoekers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge