Blog

What happened in August

Doei augustus, hallo september! Het is de maand waarin de wereld in de mooiste herfstkleuren verandert, de maand waarin we ons klaar maken voor de kou die ons landje binnendringt. En het is de maand waarin ik de laatste maand mag genieten van mijn 33 jarige bestaan..mehhh!

Maar voor het zover is, blik ik in dit artikel terug op de afgelopen maand. Zo ben ik onder andere naar Luxemburg geweest en had ik een sollicitatiegesprek. Ik neem je mee in het maandoverzicht van augustus.

 

Weekendje Luxemburg

Aangezien mijn vriend en ik een hele drukke periode hebben gehad, waren we toe aan een beetje rust. We pakten onze koffers in en reisden af naar Luxemburg. We verbleven in Echternach, een klein stadje, gelegen in het oosten van Luxemburg. Het grenst direct aan de rivier de Sûre en ligt op de grens met Duitsland.

what happened in

what happened in

what happened in what happened in

what happened in

Mijn camera ontdekken

Nu ik na mijn studie meer tijd over, kan ik eindelijk dingen doen die anders bleven liggen. Mijn camera ontdekken stond hoog op mijn prioriteitenlijstje. Van mijn vriend heb ik dit tijdschrift gekregen, waar veel tips in staan voor beginners zoals ik.

 

what happened in

 

Op mijn vrije dag heb ik mijn camera gepakt en ben ik de polder ingedoken om de tips uit het tijdschrift toe te passen. Stiekem ben ik best trots op de foto’s die ik gemaakt heb.

 

what happened in what happened in

what happened in what happened in

 

Toerist in eigen stad

Ik woon al ruim 25 jaar in Rotterdam en heb nog nooit de Euromast bezocht #schaam. Dus hebben mijn vriend en ik, als twee toeristen, een bezoekje aan de Euromast gebracht. Op een hoogte van 180 meter is de stad nog veel mooier dan hij al is.

 

what happened in

what happened in

Solliciteren

De maand augustus stond ook in het teken van het solliciteren. Na 9 jaar bij één organisatie gewerkt te hebben vond ik het toch best spannend om weer te solliciteren.  Deze spanning werd dubbel en dwars beloond want ik heb de baan! In dit artikel lees je er meer over.

Op bezoek bij Ayla

Ik reisde naar de andere kant van Nederland (zo voelde het haha) om mijn vriendin Ayla van Aylovelife te bezoeken. Wij hebben elkaar leren kennen via onze blogs. Tijdens een event van Melle van Thank god it’s Monday hebben wij elkaar in levende lijve ontmoet. Zo is onze vriendschap ontstaan. Een tijdje geleden is zij op bezoek geweest in Rotterdam. Deze keer was het mijn beurt. Kijk eens naar de brownie die zij gemaakt heeft. De binnenkant was gevuld met Oreo koekjes….mmmmmmm!

 

what happened in

 

Tanden bleken

Ik wilde altijd al zo graag mijn tanden laten bleken. In de laatste week van augustus heb ik de knoop doorgehakt en een afspraak gemaakt. De behandeling heb ik bij de tandarts laten doen.

 

what happened in

 

Beste gelezen artikelen in augustus

Dit waren mijn best gelezen artikelen in de maand augustus. Heb je een van deze artikelen gemist? Via de onderstaande linkjes kun je ze lezen.

 

Ik heb een nieuwe baan!

18 dingen die je nog niet van me wist

Echtscheiding en kinderen | De emotionele gevolgen

Drinken mee naar school | 2 gezonde alternatieven

Zelfvertrouwen van je kind vergroten | 4 praktische tips

 

Groetjes Aneta

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

10 thoughts on “What happened in August

  1. Zo te horen was het een maand vol leuke dingen en mooie momenten. Heerlijk dat jullie er na een drukke tijd op uit zijn geweest naar Luxemburg! En wat leuk dat je Ayla weer hebt ontmoet 🙂 Je foto’s zijn prachtig trouwens, vooral die met de lammetjes!

  2. Wat een heerlijke maand! Dat tijdschrift ga ik ook kopen bedankt voor de tip. Ben benieuwd hoe dat gaat, je tanden bleken en hoevaak je dat nu moet bijhouden. Oeh ik wordt dit jaar (december) ook 34.. ach we zijn nog jong van geest😂

    1. Het tijdschrift is echt in Jip en Janneke taal geschreven, echt super! De tandarts zei dat je eens in de twee jaar terug moet komen maar ik denk dat ik het de volgende keer met zo’n bleek kit ga proberen thuis. Leuk dat we dezelfde leeftijd hebben☺️

  3. Wij zaten vlakbij in Luxemburg, mooie regio is dat he! Die eerste lammetjes foto vind ik het mooiste! Vooral vanwege de compositie. Ik blijf het leuk vinden om dingen uit te proberen met mijn camera. Ik word in oktober 35… het is wat he 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge