5 Comments

 • Marjolein schreef:

  Pfff wat een goed artikel! En respect voor het werk dat je doet. Ik heb zelf een moeder en oma met manische depressie dus ik kan uit ervaring spreken. Heel belangrijk dat kinderen ondersteuning krijgen! Ik ga je blog zeker volgen. Xx

  • Anoniem schreef:

   Hoi Marjolein!
   Bedankt voor je lieve berichtje. Wat moet dat ook pittig zijn voor je. Jullie meiden hebben trouwens ook een erg leuke blog. Veel plezier met schrijven!

 • Romy schreef:

  Ik vind het superknap en mooi dat je dit werk doet! Het lijkt me heel waardevol als je juist voor zo’n gevoelige doelgroep echt iets goeds kunt betekenen, alleen al door er voor hen te zijn en de hulp te bieden die juist die kinderen nodig hebben. Petje af! ♥

 • Cynthia schreef:

  Wat een prachtig beroep heb je toch. Mijn dochter is ook werkzaam in jouw werkveld en ik bewonder het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *