Blog

Weekend naar Parijs met vriendinnen

Vandaag wil ik je meenemen naar mijn favoriete moment van de week. Vorig weekend was het dan ein-de-lijk zo ver. Een weekend naar Parijs met vriendinnen. Ik heb echt talloze favoriete momenten met vriendinnen maar een weekend weg is toch wel één van de momenten waar ik elk jaar het meest naar uit kijk (ja, we gaan maar één keer per jaar). Vorig jaar ben ik met mijn vriendinnen naar Warschau geweest, dit jaar was Parijs aan de beurt.

Dag 1

Vrijdagochtend 06.00 uur. Met een bomvolle auto vertrek ik met drie vriendinnen richting Parijs. Dit weekend belooft wat. Slapen op een camping in een super luxe tent, stappen, winkelen en vooral wijn drinken. We zijn ten slotte in Frankrijk! Op de onderstaande foto zie je camping International de-Maisons-Laffitte. Op deze camping kun je met je caravan staan maar je kunt ook een hutje of tent huren. Wij hebben gekozen voor het laatste. Het was een kant-en-klare tent met bedden en alle keukengerei erin.

 

Weekend naar Parijs met vriendinnen

 

Ik weet niet hoeveel liter wijn er in het weekend doorheen is gegaan. Maar laten we het er op houden dat het goed heeft gesmaakt. En het eten trouwens ook. Mijn vriendin had vanuit Nederland een picknickmand vol met lekkere dingen meegenomen. Dit weekend kon niet meer stuk!

 

Weekend naar Parijs met vriendinnen

 

Tegen de avond hebben wij ons opgetut en zijn we richting de stad gereden (met de bus hoor) om een hapje te eten en een dansje te wagen op één van de Franse dansvloeren die Parijs rijk is. Na een korte zoektocht hebben we een heel schattig Frans cafeetje gevonden waar we konden eten. Jammer dat ik er geen foto van heb gemaakt. Ik bestelde een hamburger met verse friet en mijn vriendinnen een tartaar (ook met verse friet). En een flesje rosé uiteraard.

 

Weekend naar Parijs met vriendinnen

 

Ik was zo moe van deze dag, dat dit glaasje rosé er voor had gezorgd dat mijn ogen bijna dicht vielen. Stappen zat er voor deze oude oma(‘s) niet meer in. Eén voordeel: ‘een half uur later lagen we als prinsesjes in onze heerlijke slaapzakken te snurken.’

 

Weekend naar Parijs met vriendinnen

 

Dag 2

De volgende dag stond een cultureel dagje op de planning. Lekker eten, wijn drinken, veel slenteren en winkels kijken. Af en toe zagen we één van de beroemde gebouwen van veraf. Dit was voor ons al genoeg. Een ding is mij wel opgevallen. Parijs heeft echt prachtige oude gebouwen, I love it! Kijk maar eens naar de bovenstaande foto.

 

Weekend naar Parijs met vriendinnen

 

Het weekend is helaas veel te snel voorbij gevlogen maar wat heb ik genoten. Laat in de middag zijn we alweer nar huis gereden. Ik ben gek op zulke weekendjes! Elk jaar kijk ik er enorm naar uit. Lachen, huilen, elkaar optutten, wijn drinken en vooral elkaar lief hebben. Daarom is dit het meest favoriete moment met mijn vriendinnen.

Heb jij ook een favoriet moment met jouw vriendinnen? Hoe ziet zo’n moment er dan uit? Ik ben benieuwd!

 

Liefs Aneta

 

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge