we are pregnant event
Blogs Zwangerschap

Zo leuk was het ‘We are Pregnant event 2018!’

Afgelopen vrijdag was ik samen met mijn vriendin op het ‘We are Pregnant’ event in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Vandaag vertel ik je wat je er zoals kon doen en hoe leuk het is geweest. Wie weet ben jij er in 2019 ook bij!

 

Lees ook: 7 manieren om te besparen op de babyuitzet

 

Wat is het ‘We are Pregnant’ event?

De naam zegt het al; Het event is speciaal voor vrouwen die zwanger zijn, maar ook voor dames die net mama zijn geworden. Je kunt hier je hart ophalen als het gaat om het scoren van al je babyuitzet, het kiezen van geboortekaartjes en nog veel meer andere babymeuk. Het event is dit weekend geweest. De video hieronder laat je een sfeerimpressie zien.

 

WeArePregnant – Aftermovie from BLOND&BLAUW films on Vimeo.

 

Wat is er te doen op het event?

Allereerst wil ik mijn complimenten geven over de locatie van het event. Wat een geweldig gebouw! Het is een grote fabriekshal met een industrieel karakter. Ook de styling van het evenement was door een ringetje te halen, zie de foto hieronder.

 

we are pregnant event

 

Het ‘We are Pregnant’ event bestaat uit ongeveer 100 hippe stands met de tofste baby- en kindermerken. De merken zoals Little Indians, KidsDeco, Je Suis Baby en CottonBaby presenteerden hun mooiste baby-items. Ik moet wel eerlijk zeggen dat je een goed gevulde portemonnee moet meenemen als je hier wilt shoppen. Ik stond af en toe verstelt van de prijzen. Ben je niet van plan om iets te kopen, dan is dit event zeker de moeite waard om inspiratie op te doen voor je kleintje.

 

Lees ook: De 9 leukste kinderkleding webshops in Nederland

 

Gelukkig was er op het event meer dan alleen shoppen. Zo waren er ook verschillende lezingen van bekende blog/vlog mama’s en de lancering van onder andere deze twee hele toffe boeken;

Koop het boek ‘Oh Baby’ voor €14,99 via Bol.com
Koop het boek ‘Van kleine spruit tot toffe peer’ voor €20,00 via Bol.com

boek lancering we are pregnant event

 

Naast dat gesnuffel bij de velen kraampjes, waren er ook voldoende plekken waar je een kop koffie kon drinken en kon lunchen. Ook hier was de styling perfect. Witte tafels, roze velvet banken en hippe accessoires. Ik zou alles zo naar huis willen nemen.

Op het event hebben ze ook aan de allerkleinsten gedacht. Je had er een mooie speelhoek met onder andere een ballenbak én niet geheel onmisbaar; een verschoon- en borstvoedingsruimte.

 

Ben ik zwanger?

Aangezien ik het ‘We are Pregnant’ event erg leuk vond, heb ik zonder er verder over nagedacht te hebben een foto op mijn Facebook en Instagram pagina geplaatst. Misschien kun je het wel raden; ik werd overspoeld met privé-berichten of ik zwanger was. Zelfs aan mijn vriend werd de vraag gesteld of hij misschien iets moest vertellen.

 

we are pregnant event

 

Ik vind het heel lief dat iedereen zo geïnteresseerd is. Helaas moet ik jullie teleurstellen. Ik ben niet zwanger. En ja, ik was op het event wat voornamelijk voor zwangere vrouwen was. Maar dat komt omdat mijn vriendin zwanger is. We hebben er samen een leuk dagje uit van gemaakt. En geloof me, als ik zwanger ben dan horen jullie dit zeker op Mamapraatjes!

 

Wil je meer weten over het event? Kijk dan even op de website. Wie weet zie ik je volgend jaar! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *