Blog

Voorjaarskleding 2017 | Mijn geshopte itmes

Het is voorjaar is aangebroken en dat betekent voor de vrouwen onder ons – kledingkast uitmesten en shoppen. En dat zelfde heb ik ook gedaan. Ik moet toegeven dat ik best wat weggegooid heb. In totaal vier broeken en negen truitjes. Ik zeg weggegooid – nee, ik heb de kleding netjes in een zak gedaan en aan de tweede hands winkel gedoneerd. Zo hebben andere mensen die bijvoorbeeld niet zo veel te besteden hebben profijt van. Dat doet mij altijd goed als ik via deze weg een steentje bij kan dragen.

Goed, even terug naar waar ik gebleven was. Afgelopen week liepen mijn vriend en ik in de stad om te shoppen. We gingen voor HEM voorjaarskleding shoppen en niet voor MIJ.

 

“Ik had me nog zo voor-genomen dit niet te doen.”

 

Maar je weet hoe vrouwen zijn – ik kon het niet laten om bij de dames afdeling een kijkje te nemen. Ik had me nog zo voorgenomen dit niet te doen. In een mum van tijd had ik twee items in mijn handen die ik niet wilde loslaten. Passen hoefde niet wat ik wist met alle zekerheid dat het leuke kledingstukken waren. En stiekem kon ik het ook niet maken want we gingen voor HEM shoppen en niet voor MIJ 🙂

Ah goed, we vonden voor hem een shirt en een broek en ik had mezelf ook blij gemaakt met iets moois. En dit wil ik je laten zien! Kijk maar mee…

voorjaarskleding voorjaarskleding voorjaarskleding

Bloemen top

Deze bloemen top van Only vind ik echt een lente item. De print en diepe v-hals aan de voor-en achterkant vind ik helemaal geweldig. Ik heb de top gecombineerd met een jeans (merkloos) en een paar klompjes van Levis. Van de zomer wil ik de top combineren met een witte broek of een hoog getailleerde rok. De top is gemaakt van 100% viscose en kost 16,99 euro.

 

 

voorjaarskleding voorjaarskleding voorjaarskleding

 

Witte top met tekst

Oh Lord! Zie je die witte benen? Bijna dezelfde kleur als deze leuke top, haha. Zoals je ziet combineer ik deze top met een zwarte hoog getailleerde rok (merkloos). De schoenen die ik draag zijn van Nike. Deze top vind ik ook echt leuk voor een festival, gecombineerd met een high waist jeans en een paar zwarte sneakers.

 

Heb jij al voorjaarskleding geshopt? Ik heb trouwens zo veel plezier gehad om dit artikel te schrijven en vooral om de foto’s te maken van mijn outfits. Ik denk dat ik in de toekomst meer van dit soort artikelen wil schrijven. Vind je dit leuk? 

 

Liefs Aneta

11 thoughts on “Voorjaarskleding 2017 | Mijn geshopte itmes

  1. Ja, heel! Vaker doen. Niet goed voor de portemonnee overigens. Ik vind mijn wekelijkse outfit Posts ook zo leuk om te doen. Ik ben weg van het only shirt. Maar de zwart witte is ook gaaf. Ik zou ze beide dragen.

  2. Wauw, die bloementop is leuk! En hij staat je zo goed! En alleen maar leuk toch dat je ook iets gaafs voor jezelf hebt gevonden tijdens het shoppen voor hem 🙂 Moet kunnen! En haha, die witte benen heb ik ook hoor 😉

  3. Allebei super leuk! En die witte benen vallen best mee hoor! Ik eindig overigens ook altijd met kleding als we voor hem gaan shoppen. Toch echt een vrouwendingetje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *