sterrenbeeld type vader
Blogs,  Mama

Volgens zijn sterrenbeeld is hij dit type vader

Vind jij het leuk om te weten wat voor type vader jou lover volgens zijn sterrenbeeld is? Ik zet alle sterrenbeelden en de betekenissen voor je op een rij. Mijn lover is een steenbok. Het ‘praktische stuk’ herken is zeker bij hem.

 

Lees ook: Volgens jouw sterrenbeeld ben jij dit type moeder

 

Steenbok (22 december tot 19 januari)

Als steenbok-vader richt hij zich op de basis en het praktische aspect. Hij weet heel heel goed wat zijn kind nodig heeft om gelukkig te zijn. Verwende kinderen zal hij niet snel krijgen. Want hij zal hen leren dat er gewerkt moet worden om iets voor elkaar te krijgen. Klinkt misschien een beetje streng, maar hij zal zijn kinderen bovenal wijsheid met heel veel liefde bijbrengen.

Waterman (20 januari tot 18 februari)

Deze vader zal zijn kinderen voornamelijk meegeven dat zij lekker zichzelf moeten zijn, wat andere ook over hen zeggen. Hij zal hen leren om zelfverzekerd de wereld te ontdekken en stimuleren om hun eigen pad te volgen.

Vissen (19 februari tot 20 maart)

De vissen-vader typeert zich als een zorgzame, gevoelige en liefdevolle vader. Ook zal het hem altijd lukken om op één lijn te komen met zijn kinderen. Of dat nu altijd goed is? Het is ook wel eens van belang om iets strenger te zijn.

Ram (21 maart tot 19 april)

Deze vader zal een sterke rol hebben binnen zijn gezin. Rammen kunnen best pittig zijn. Dit kan soms heftige ruzies veroorzaken als zijn kinderen gaan puberen. Gelukkig zorgt deze Vissen-vader voor zo’n sterke en krachtig gezin, dat de ruzies altijd weer in goed komen.

Stier (20 april tot 20 mei)

Deze vader lijkt volgens dit sterrenbeeld de meest geschikte man voor het vaderschap. Hij zorgt ervoor dat zijn kinderen zich veilig bij hem voelen. Ook is hij stabiel, geduldig en bovenal betrouwbaar. Kinderen zullen genieten van zijn geborgenheid.

Tweelingen (21 mei tot 20 juni)

Deze vader zal zijn kinderen altijd stimuleren om verder te kijken dan hun neus lang is. Hij staat open voor nieuwe ideeën en helpt zijn kinderen om verder te ontwikkelen. Huiswerk? Geeft helemaal niks, want deze papa staat klaar om zijn kroost te helpen.

Kreeft (21 juni tot 22 juli)

Kinderen kunnen bij deze type vader altijd hun verhaal kwijt. Er is niemand zo begripvol als hij. Voelen zijn kinderen zich even niet lekker in hun vel? Deze vader heeft het gelijk door en staat altijd klaar voor hen.

Leeuw (23 juli tot 22 augustus)

Deze kinderen hoeven zich niet snel te vervelen. Deze gezellig en gekke vader zorgt er altijd weer voor dat een uitje een avontuur zal zijn. Hij zal onmiddellijk een lach op hun gezicht toveren. Saai zal het in ieder geval niet zijn met deze papa.

Maagd (23 augustus tot 22 september)

Deze vader is georganiseerd en bovenal gedisciplineerd. Dit verwacht hij ook van zijn kinderen. Er is geen tijd voor lui zijn, al is chillen zo nu en dan prima. Fouten maken mag best volgens deze vader. Hij zal altijd voor zijn kinderen klaar staan en stimuleren om het beste uit henzelf te halen.

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Bij deze vader draait het voornamelijk om balans in het leven. Hij is gek op grapjes maken, is betrokken en vindt structuur belangrijk. Willen zijn kinderen ergens over praten? Hij zal hier ten alle tijdens open voor staan, zonder te oordelen.

Schorpioen (23 oktober tot 21 november)

Deze vader heeft zoveel liefde voor zijn kroost, dat is aan alle kanten te voelen. Kinderen vinden het ook fijn om met hun Schorpioenen-vader hun diepste geheimen te delen. Dit vertrouwen geeft hij ook aan zijn kinderen.

Boogschutter (22 november tot 21 december)

Positiviteit staat bij deze vader hoog in het vaandel. Dit zal hij dan ook aan zijn kinderen meegeven. Deze vader zal zijn kinderen ook altijd verassen met de leukste activiteiten en zal niet opkijken om een uurtje later naar bed te gaan.

 

“Pap, vertel eens” boek

Voor wie dit boek nog niet kent; Het is onder andere een mooi cadeau om aan je vader te geven. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals zijn kindertijd, verliefd zijn, vader worden en de bijzondere band tussen vader en kind schrijft je vader stap voor stap zijn levensverhaal. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk boek. Nadat je vader het boek heeft ingevuld, geeft hij het weer terug aan jou. Zo leer je je vader nog beter kennen. Je kunt dit boek kopen voor €20,- deze link

 

 

Dit artikel bestaat uit affiliate links (Als jij via deze link(s) iets koopt, verdien ik hiermee een klein zakcentje om deze website te bekostigen). 

Bron: CosmopolitanOuders van Nu

Photo by Caleb Jones on Unsplash

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge