Blogs Mama

Volgens jouw sterrenbeeld ben jij dit type moeder

Wist je dat jou sterrenbeeld iets kan zeggen over wat voor type moeder jij bent of wordt? Ik zet alle sterrenbeelden en betekenissen voor je op een rij. Ik ben heel benieuwd of jij jezelf hierin herkent.

 

Lees ook: Volgens zijn sterrenbeeld is hij dit type vader

Waterman (21 januari t/m 18 februari)

Als Waterman-moeder ga jij écht op je gevoel af. Daarnaast ben je wel in voor uitdagingen. Het is altijd een groot feest met jou. Een nadeel is dat jij het soms lastig vindt om grenzen te stellen.

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

Familie is voor jou heel belangrijk. Daarnaast ben je als Vissen-moeder erg zorgzaam en heb je een groot inlevingsvermogen. Je stimuleert je kinderen in hun ontwikkeling en om tot hun doel te komen, is alles volgens jou mogelijk.

Ram (21 maart t/m 20 april)

Je durft veel, bent ambitieus en houdt van veel mensen om je heen. Je voelt je prettig in het hebben van een groot gezin. Hoe groter jouw gezin is, hoe belangrijker jij het vindt om in balans te zijn. Als Ram-moeder heb je een druk sociaal leven en rent alsmaar door. Maar die balans is er!

Stier (21 april t/m 21 mei)

Je bent gewend om veel dingen op jouw manier te doen en kunt soms wel eens koppig en standvastig zijn. Gelukkig zorgen jouw kinderen ervoor dat je flexibel moet zijn. Als Stieren-moeder straal je rust uit en dat vinden de kinderen heerlijk.

Tweelingen (22 mei t/m 21 juni)

Jij bent een bezig bijtje! Je springt van her naar der. Je bent communicatief vaardig, kan goed luisteren en de gedachten van je kinderen onder woorden brengen. Daarentegen moet je wel rekening houden met dat je hierdoor niet uit balans raakt.

Kreeft (22 juni t/m 23 juli

Naast dat je empathisch, lief en zorgzaam bent, ben je zeker niet bang voor confrontaties met andere. Die ga je aan om je kinderen te beschermen voor de boze buitenwereld. Daarnaast heb je een goed ontwikkelde moederinstinct. Je voelt alles perfect aan.

Leeuw (24 juli t/m 23 augustus)

Jouw kinderen hebben veel aan jou als moeder. Je bent zelfverzekerd, sterk, creatief en houdt van gezelligheid om je heen. Je bent altijd in de weer met jouw kinderen en speelt stiekem graag met ze mee.

Maagd (24 augustus t/m 23 september)

Je bent zorgzaam, werkt hard en bent de rots in de branding voor je kinderen én jouw partner. Je wilt alles zo perfect mogelijk doen dat het soms ten koste van jezelf gaat. Hoe goed je het ook wilt doen, tijd voor jezelf inplannen is ook belangrijk. Daar wordt jij als Maagd-moeder alleen maar beter van.

Weegschaal (24 september t/m 23 oktober)

Je streeft naar gezelligheid en harmonie in huis. Daarnaast vorm je een sterk team met je partner. Een iets minder punt is dat je besluiteloos bent, maar jouw kinderen helpen je om keuzes te maken. Als jouw kinderen onrecht aangedaan wordt, komt de vechter bij je naar voren. Dit laat je niet zomaar gebeuren.

Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Bij jou is het alles of niets! Saai wordt het binnen jouw gezin nooit. Als de sleur dreigt te komen, breng jij weer leven in de brouwerij. Maar het ouderschap leert jou ook iets belangrijk, namelijk: durven loslaten.

Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Als Boogschutter-moeder ben je altijd vrolijk. Ook ben je een optimist. Wanneer je kinderen in de puberleeftijd zitten, word je even op de proef gesteld. Maar in de situaties die niet altijd even lekker gaan weet jij hier een positieve draai aan te geven.

Steenbok (23 december t/m 20 januari)

Je houdt van familie om je heen, bent betrouwbaar, onafhankelijk en zelfredzaam. Je blijft geduldig en streeft altijd je doelen na. Jouw kinderen zien jou als een echte heldin en kijken tegen je op.

 

 

 

Bron: Vrouw.nlGezond.be

Photo by Kyle Nieber on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *