19

Tosti geitenkaas avocado | een heerlijk en gezond lunchgerecht

Tijdens mijn citytrip naar Kopenhagen kwam ik een leuk klein lunchtentje tegen. Ik stapte naar binnen en kwam in een soort van woonkamer terecht. In het midden stond een grote steigerhouten tafel met kaarsjes en bloemen in kleine glazen vaasjes. Aan de muur hingen kitscherige schilderijtjes en hangplanten. Dit interieur had een gezellige sfeer. Ik voelde er mij direct thuis. 

big apple juice bar citytrip naar kopenhagen tosti geitenkaas  big apple juice bar citytrip naar kopenhagen tosti geitenkaas

Aan een van de muren hing een grote menukaart met de lekkerste tosti’s en verse gemaakte smoothies. Mijn keuze was snel  gemaakt – een tosti geitenkaas avocado. Sinds ik deze combinatie heb gegeten, behoort deze tosti tot een van mijn favoriete lunchgerechten. Daarom wil ik graag het recept met je delen. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. 

 Wat heb je nodig

 • 2 boterhammen (naar keuze)
 • Geitenkaas
 • 6 plakjes Avocado
 • Groene pesto

Hoe maak je de tosti geitenkaas avocado klaar

 1. Beleg de boterhammen met geitenkaas en de plakjes avocado.
 2. Smeer er tot slot wat groene pesto op.
 3. Bak de boterhammen in een koekenpan met wat boter. Dat is het lekkerste.

 

Liefs Aneta

Comments 19

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Klinkt erg goed! Ik ga alleen de geitenkaas vervangen door mozzarella. Eens kijken of dat ook lekker is 🙂

  1. Post
   Author
 2. Hij ziet er heerlijk uit! Ik vind het zo jammer dat ik niet van geitenkaas hou. Feta lust ik bijvoorbeeld wel, maar zulke gritenkaas als deze vind ik echt niet lekker. Maar wie weet in combinatie met de andere dingen die er op zitten wel? Ik onthoud ‘m gewoon! Wie weet hihi.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 3. Ik vind avocado zó vies hé! Maar zou ik het zo wel lusten? Wat lijkt me dit gezond! Ik ga me er toch eens aan wagen. Goed idee. Thanx voor het delen. En wat een ambiance in dat restaurant! X

  1. Post
   Author

   Hihi, avocado WAS stond ook niet op het lijstje van de lekkernijen. Als je hem maakt moet je het maar zeggen. Ik ben heel benieuwd of het lekker vind xje

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge