Avond, kookkunsten

Spaghetti met kruidenkaas en hamblokjes

Mij kun je voor twee dingen wakker maken: sushi en spaghetti. Dat laatste eet keer zo’n twee keer in de week, tot ergernis van mijn wederhelft. Een tijdje geleden maakte ik een gerecht met spaghetti, zalm en avocado saus.
Deze keer is dit heerlijke recept aan de beurt: spaghetti met kruidenkaas en hamblokjes – yummie!

 

 

spaghetti met kruidenkaas en hamblokjes

Spaghetti met kruidenkaas en hamblokjes

Wat heb je nodig?

  • Volkoren spaghetti (hoeveel naar keuze)
  • 3 handen bladspinazie
  • 1 rode ui
  • 7 kastanjechampignons
  • 3 el kruidenkaas
  • 125 gram hamblokjes
  • 1 hand basilicumblaadjes
  • 1 el olijfolie
  • Peper en zout
  • Parmezaanse kaas

 

Hoe maak je de spaghetti met kruidenkaas en hamblokjes klaar

  1. Snipper de ui en snij de champignons in plakjes.
  2. Verhit wat olijfolie in de pan en fruit de ui aan.
  3. Voeg vervolgens de champignons en hamblokjes toe.
  4. Kook ondertussen de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven.
  5. Voeg de bladspinazie in de pan totdat het helemaal geslonken is.
  6. Voeg de kruidenkaas toe, kook het circa 5 minuten en breng het op smaak met peper en zout.
  7. Giet de spaghetti af en voeg het toe in de pan.
  8. Garneer de spaghetti met verse basilicum en Parmezaanse kaas.

Eet u smakelijk!

Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Delen? Ja graag!

2 thoughts on “Spaghetti met kruidenkaas en hamblokjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge