Blog, inspiratie

Slaapkamer inspiratie | Een kijkje bij mij thuis

Wat de meesten van jullie nog niet weten, is dat ik mij graag bezig houd met het stylen van mijn interieur. Ik ben gek op accessoires. Van kaarsenhouders tot sierkussens en fotolijsten. Ik tover mijn huis dan ook regelmatig om tot een nieuwe en frisse look. Vandaag geef ik je wat slaapkamer inspiratie. En dan welteverstaan bij mij thuis.

Toen mijn vriend en ik dit huis kochten, had ik wilde plannen met de slaapkamer. Ik wilde andere gordijnen, plankjes op de muur waar leuke accessoires  op konden staan. En kleedjes naast het bed zodat je in de vroege morgen niet op de koude vloer hoefde te staan. Van dit alles is niets terecht gekomen. Waarom? Ik heb werkelijk geen idee.

Slaapkamer inspiratie

Op de foto’s hier zie je de slaapkamer. Op zich ziet het er prima uit. Maar waar ik me echt aan stoor is de televisie op het dressoir. Die hebben we werkelijk maar één keer gebruikt. Die wil ik dan ook vervangen door iets…..ja iets. Oja, het bed is natuurlijk nooit zo netjes opgemaakt. Dat heb ik alleen gedaan voor de foto 😉

 

slaapkamer inspiratie slaapkamer inspiratie 

Toen ik door Fotocadeau.nl werd benaderd voor een samenwerking, wist ik dat dit hét moment was om de slaapkamer een kleine make over te geven. Ik mocht bij dit bedrijf foto’s laten afdrukken en had de keuze om dit op canvas, hout, aluminium, plexiglas of posterformaat  te doen. Ik heb gekozen om de foto’s op posterformaat af te laten drukken. Op internet ben ik op zoeken gegaan naar mooie high- resolution foto’s (minimaal 1MB) die ik goed bij de slaapkamer vond passen. Na vier dagen heb ik de posters mogen ontvangen. Ik was zo benieuwd naar het resultaat. Je weet natuurlijk nooit of de foto’s scherp zijn afgedrukt. Maar ik heb me geen zorgen hoeven te maken. De foto’s zijn superscherp afgedrukt en precies zoals ik ze me voorgesteld had. In een winkel heb ik fotolijsten aangeschaft en om het geheel af te maken kocht ik ook nieuwe kaarsjes en een vaas met een tak.

Eindresultaat

En dit is het eindresultaat. Is het niet Pinterestwaardig? Ik heb stiekem afgekeken want zelf had ik er nooit op gekomen natuurlijk. Ik ben heel blij met dit hoekje en mijn slaapkamer ziet er met deze make over prachtig uit.

slaapkamer inspiratie slaapkamer inspiratie slaapkamer inspiratie

Liefs Aneta

*Deze blog is in samenwerking met Fotocadeau.nl

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

21 thoughts on “Slaapkamer inspiratie | Een kijkje bij mij thuis

  1. Die schilderijen zijn zó GAAF! Mooie rustige kamer heb je. Daar hou ik ook van! Haha, en dag van je opgemaakte bed: ik zou waarschijnlijk precies hetzelfde zeggen over dat hij nog nooit zo mooi opgemaakt is geweest, hahaha!

  2. Zeer Pinterestwaardig! De foto’s staan heel erg mooi en de kleuren passen heel goed bij elkaar. Ik krijg meteen zin om mijn eigen slaapkamer op te ruimen en te restylen 🙂 Ik wil zo graag nieuwe nachtkastjes, maar ben nog niet de juiste tegengekomen. Je kamer ziet er in ieder geval super uit, mooi behang ook (ik neem aan dat het behang is)

  3. Het ziet er echt ontzettend leuk uit! Ik heb ook onlangs m’n kamers gepimpt, maar tot dusver staan er nog lege lijstjes. Goede tip! Liefs, Josine
    PS heel pinterest waardig trouwens 🙂

  4. Die posters staan zo gaaf bij het interieur van je slaapkamer (en wat is het bed netjes opgemaakt, haha 😉
    De tv die bij ons in de slaapkamer staat wordt nog wel eens gebruikt als we te moe zijn om op de bank tv te kijken maar nog te wakker zijn om te gaan slapen. Al pak ik tegenwoordig steeds vaker een boek voordat ik ga slapen 🙂

    1. Haha dag bed heb ik heel netjes opgemaakt speciaal voor de foto? Normaal gesproken is het een bende hoor. Ja een boek lezen in bed is echt heerlijk. Doe ik ook steeds vaker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge