Welkom op Mamapraatjes

Welkom op het online platform vol inspiratie op het gebied van de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Begeef je in de wereld van kinderen en ontdek jouw balans tussen jezelf en het ouderschap.

Mijn naam is Aneta Krysiak, het gezicht achter Mamapraatjes. De ontwikkeling van het kind inspireert mij al jaren. Deze mini-mensen doorlopen in korte tijd veel ontwikkelingsfasen door. Wij als volwassenen hebben de belangrijke taak om hen hierin te ondersteunen om gezond op te laten groeien. Maar soms kunnen ouders tegen kleine en soms grote hindernissen aanlopen in de opvoeding, waardoor zij even de balans in het gezinsleven kunnen kwijtraken.

Met een HBO-diploma Pedagogiek op zak en jarenlange ervaring in het werken met ouders en kinderen, realiseer ik me iedere dag weer hoe belangrijk het is om die balans in het gezinsleven te hebben. Vanuit deze deskundigheid deel ik mijn praktische tips en tools.

 

Samenwerken met Mamapraatjes

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met mij? Let’s do this! Mijn lezers vinden het leuk om geïnspireerd te worden op het gebied van positief ouderschap en zijn gericht op dingen die het gezinsleven makkelijker, ontspannender en nog leuker maken.

Sluit jouw bedrijf hierbij aan? Dan mag je contact met mij opnemen via het onderstaande contactformulier, zodat we kunnen brainstormen over ideeën.