Welkom op het online platform vol inspiratie op het gebied van de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Begeef je in de wereld van kinderen en ontdek jezelf binnen het ouderschap.

Mijn naam is Aneta Krysiak, het gezicht achter Mamapraatjes. De ontwikkeling van het kind inspireert mij al jaren. Vanuit deze interesse ben ik in 2008 begonnen met werken met kinderen binnen de kinderopvang. Om mij meer te verdiepen in de wereld van kinderen, ben ik in 2013 de opleiding pedagogiek gaan volgen. Deze heb ik afgerond. In 2017 heb ik mijn baan binnen de kinderopvang opgezegd en werk ik nu al gezinsvoogd.

Ik heb dus ruime ervaring in het opvoeden van kinderen, maar niet in het opvoeden van jullie kinderen. Ik ben van mening dat jullie als ouder(s) hier het meest deskundig in zijn. Toch kan het zijn dat jullie soms met je handen in het haar zitten en tegen obstakels lopen binnen de opvoeding van jullie kinderen.

Om jullie hierin te helpen deel ik op Mamapraatjes alle tips en tricks die ik gedurende de jaren geleerd en met succes toegepast heb binnen de opvoeding van kinderen. Mocht jullie vragen hebben? Ik kijk en denk graag met jullie mee. Jullie kunnen mij mailen via info@mamapraatjes.nl

 

 

Samenwerken met Mamapraatjes

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met mij? Let’s do this! Mijn lezers vinden het leuk om geïnspireerd te worden op het gebied van positief ouderschap en zijn gericht op dingen die het gezinsleven makkelijker, ontspannender en nog leuker maken.

Sluit jouw bedrijf hierbij aan? Dan mag je contact met mij opnemen via het onderstaande contactformulier, zodat we kunnen brainstormen over ideeën.

Meer informatie? Download mijn mediakit