4 Comments

 • Sylvia schreef:

  Interessant artikel. Ik ben benieuwd hoe dat straks bij mijn dochtertje op schooltje gaat. Ik heb wel een instelling dat ze niet altijd samen hoeft te spelen en te delen. Soms is ze gewoon zelf lekker aan het spelen. Dan doet ze haar eigen ding en wil ze geen kindjes erbij. Ik heb ook uitgelegd dat dan ook helemaal niet hoeft. Ze moeten ook ruimte hebben. Ik zou het ook persoonlijk niet leuk vinden als ik telkens met iedereen iets moet doen..

  • Anoniem schreef:

   Dat klopt helemaal wat je zegt. Kinderen hoeven niet altijd te delen en samen te spelen. Ik zeg ook regelmatig tegen een kind dat het andere kind niet altijd met hem wil spelen. Dan kijken ze me raar aan haha

 • Cynthia schreef:

  Wij deden op onze Peutergroep juist erg aan individueel spelen. Juist omdat kids hun eigen plek op mogen eisen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *