Blog

Pauze | Vakantie naar Bali en Lombok

Als jij dit leest dan zitten mijn vriend en ik in het vliegtuig. Vandaag hebben wij een reis van maar liefst 24 uur voor de boeg. Het vliegtuig waar we momenteel inzitten, brengt ons met een tussenstop van 8 uur in Qatar, naar het mooie Bali.

Oke, eerlijk is eerlijk….die tussenstop van 8 uur hadden we liever ook niet gewild maar het was de enige vlucht die we op deze dag naar Indonesië konden krijgen.

Minder artikelen op Mamapraatjes

Vakantie betekent voor mij even de rem erop. Dit houdt in dat er gedurende mijn vakantie minder artikelen op Mamapraatjes zullen verschijnen. In plaats van drie artikelen zal er één artikel gepubliceerd worden, namelijk op de woensdag. In de week van 6 november zal het huidige schema weer ingaan (maandag, woensdag, vrijdag).

 

Reisroute door Bali en Lombok

Om jullie niet helemaal zonder lege handen te laten zitten, leek het mij een leuk idee om onze reisroute door Bali en Lombok te laten zien. Hieronder alles op een rijtje:

  • Dag 1 – 3 Canggu
  • Dag 3 – 7 Ubud
  • Dag 7 – 10 Kuta Lombok
  • Dag 10 – 14 Gilli Trawangan
  • Dag 14 – 16 Uluwatu

 

 

Ik heb mijn verstand op nul gezet, mijn e-reader is voor 100% vol en mijn bikini zit in mijn handtas. Deze vakantie ga ik keihard chillen en leuke dingen doen. Mocht je mijn luie stranddagen en andere avonturen willen volgen? Check dan mijn Instagram @Aneta_Krysiak of  @Mamapraatjes

Dikke Doei!!

 

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

5 thoughts on “Pauze | Vakantie naar Bali en Lombok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge