Over MamaPraatjes

Hoi! Welkom op dé blog vol praatjes over opvoeding, ontwikkeling en alles wat met kinderen te maken heeft. Opvoeden is soms een uitdaging. Daar weet jij als ouder alles van. Op Mamapraatjes.nl deel ik praktische opvoedtips en laagdrempelige adviezen die je direct thuis kunt toepassen.

Let wel dat ieder kind anders is, die zo zijn of haar eigen behoeften heeft. Wat voor het ene kind werkt hoeft voor het andere kind niet te werken. Dit maakt het opvoeden daarom best lastig.
Ik zeg altijd; “Een perfecte opvoeding bestaat niet. Er is geen goed of fout. Met positiviteit en vooral engelengeduld komt het allemaal goed.”

Mocht je vragen hebben over de opvoeding van je kleine kabouter of grote reus, schroom dan niet en stel je vraag via de mail info@mamapraatjes.nl. Hopelijk kan ik je via deze weg helpen.

Het gezicht achter MamaPraatjes

 

Mijn naam is Aneta en ik ben 33 jaar jong. Inmiddels woon ik 4 jaar samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken, ben ik gek op reizen en lekker eten.

De ontwikkeling van de mens (lees: het kind) heeft altijd mijn interesse gewekt. Deze mini-mensen doorlopen in korte tijd veel ontwikkelingsfasen. Dat is heel bijzonder. Ik vind het mooi om hier een deel van uit te maken en het kind te begeleiden in de groei naar een trots en volwaardig persoon.

Inmiddels heb ik 9 jaar ervaring in het werken met kinderen en haal er nog elke dag veel energie uit. Sinds juli 2017 mag ik mijzelf pedagoog noemen. De opleiding pedagogiek heeft mij zoveel nieuwe kennis gebracht (mag ook wel na 4 jaar), daar ben ik super trots op. Met veel enthousiasme en passie deel ik deze kennis én ervaring vanuit mijn werkveld en wil ik jou inspireren op het gebied van opvoeding en alles wat erbij komt kijken.

Vind je het leuk om mij te volgen op mijn social media kanalen? Je bent van harte welkom!  Facebook  Instagram  Pinterest

Liefs Aneta

 

Feitjes over mij

Chaotische perfectionist

Boekenwurm

Gek op fotograferen

Creatief

Wintersporter

Enthousiast

Vol passie

Gek op schrijven

Heeft altijd gaten in haar sokken

Gek op wijn

Haat-liefdeverhouding met de sportschool

Dol op sushi

Telefoon-verslaafd

Wil de wereld zien