Over mij

Hi, ik ben Aneta

Hoi, mijn naam is Aneta. Als moeder en vanuit mijn werk als pedagoog en gezinsvoogd weet ik uit ervaring dat het moederschap namelijk niet alleen maar leuk is. Er zijn ook minder leuke kanten, zoals frustraties en de onzekerheid of je het als moeder allemaal wel goed doet. Ook voor mij is het moederschap wel eens uitdagend. Hier wordt alleen té weinig over gesproken. Het lijkt alsof iedereen wil laten zien dat allemaal perfect gaat. Maar weet je, het gras aan de overkant is niet groener. Daar weet ik vanuit mijn 12 jarige werkervaring met kinderen en ouders onderhand alles van. 

Ik vind het belangrijk dat iedere vrouw zich binnen het moederschap gehoord voelt. Dat streef ik met mijn bedrijf Mamapraatjes na, door moeders online en offline samen te brengen. Op die momenten kunnen ze de mooie kanten, maar ook zeker de kwetsbare en onzekere kanten van het moederschap met elkaar delen zodat ze inzien dat ze er niet alleen voor staan. 

Aneta (53)
Aneta (39)

Lijkt het je leuk om elkaar een keer te ontmoeten? Volg me dan op mijn Instagram pagina . Daar deel ik gratis tips en neem ik je mee in mijn leven als moeder. Kom ook een keer gezellig naar mijn Opvoedparty. Tijdens deze 2,5 uur durende interactieve workshop (digitaal via Zoom – bij jou thuis – op locatie in Rotterdam), ga je onder deskundige begeleiding van mij, met een klein gezelschap moeders gericht en intensief aan de slag gaat met jullie persoonlijke opvoedvragen. Heb je liever behoefte aan 1:1 persoonlijke advies en begeleiding? Kijk dan naar mijn aanbod van mijn diverse consult

Binnen het begeleiden kijken we samen naar het gedrag van jouw kind maar óók naar jouw gedrag en welke invloed dit heeft binnen de opvoeding van jouw kind. Wanneer jij je bewust bent van je eigen gedrag en begrijpt waarom je kind doet zoals het doet, kom je erachter welke behoefte jouw kind heeft. Op deze manier krijg jij de situatie weer onder controle.

Scholing en werkervaring

 

SCHOLING

  • 2009   –   Sociaal Pedagogisch Werker 4
  • 2016   –   Pedagogiek & GGZ Agogiek

BIJSCHOLING

  • 2013   –    Basic spelen 0-2 jaar
  • 2014   –    (Kinder) Mishandeling en geweld
  • 2016   –    Contextueel en systeemgericht werken
  • 2020   –   Aandachtfunctionaris suïcide 

WERKERVARING

  • 10 jaar werkervaring als pedagogische medewerker binnen de kinderopvang.
  • 5 jaar werkervaring als opvoedondersteuner, waarvan de laatste 2 jaar ook als PGB begeleider met mensen met een lichamelijk- en/of geestelijke handicap/ beperking).
  • 3 jaar werkervaring als gezinsvoogd binnen de jeugdbescherming
Aneta (40)