Hoi! Welkom op hét platform vol praatjes over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Super leuk dat je geïnteresseerd bent en een kijkje neemt op mijn stukje web.

Mijn naam is Aneta, 34 jaar en woonachtig in Rotterdam. De ontwikkeling van de mens (lees: het kind) heeft altijd al mijn interesse gewekt. Deze mini-mensen doorlopen in korte tijd veel ontwikkelingsfasen door. Dat is heel bijzonder. Ik vind het daarom ook mooi om hier een deel van uit te maken en het kind te begeleiden in de groei naar een trots en volwaardig persoon. 

Inmiddels heb ik 9 jaar ervaring in het werken met kinderen, zowel binnen de kinderopvang als pedagoog en momenteel als gezinsvoogd. 

Vanuit mijn werkveld kom ik veel opvoedsituaties tegen die niet altijd even lekker lopen. Ik kan zeggen dat opvoeden soms best een uitdaging kan zijn. Daar weet jij als ouders alles van.

Om je het een stukje makkelijk te maken heb ik het platform Mamapraatjes opgericht, waar ik vanuit mijn ervaring praktische opvoedtips en adviezen deel die je thuis direct kunt toepassen.

Let wel dat ieder kind anders is, die zo zijn eigen behoeften heeft. Wat voor het ene kind werkt hoeft voor het andere kind niet te werken. 

Ik zeg altijd; ‘Een perfecte opvoeding bestaat niet. Er is geen goed of fout. Met positiviteit en vooral engelengeduld komt het allemaal goed.’

Mocht je vragen of zorgen hebben over de opvoeding van je kind? Voor een kleine prijs van 25 euro kun jij je vraag via Skype of email stellen. Ik zal jouw vraag zo uitgebreid mogelijk beantwoorden en zorg dat jij de tips en adviezen mét succes direct thuis kunt toepassen.

Wil je meer weten?

Klik hier voor meer informatie!