Hi, ik ben Aneta

 

Mijn naam is Aneta Krysiak (36), het gezicht achter Mamapraatjes. De ontwikkeling van het kind inspireert mij al jaren. Ik vind het interessant hoe deze kleine mensen in een korte tijd veel ontdekken en zich hierin enorm snel ontwikkelen. Vanuit deze interesse ben ik in 2008 begonnen met het werken binnen de kinderopvang.

Naast dat ik kinderen stimuleerde in hun ontwikkeling, begeleidde ik ook ouders met uiteenlopende opvoedvragen. 

In 2017 ben ik na het werken in de kinderopvang begonnen als gezinsvoogd binnen de jeugdzorg. Ik begeleid op een intensieve wijze, zowel ouders als kinderen in het creëren van een fysiek- en emotionele veilige omgeving. Deze ouders en kinderen hebben binnen de opvoeding te maken met een psychiatrisch ziektebeeld, gedragsproblemen, crimineel gedrag en/of licht verstandelijke beperking. Het is erg mooi, dankbaar en heftig werk om hen hierin bij te staan. 

Aneta (53)
Aneta (39)

 

Naast werken vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Maast mijn studie Pedagogiek en GGZ- Agogiek, heb ik mij verdiept in de trainingen Oplossingsgericht werken, Systemisch en Contextueel werken, processiegerichte benadering in complexe scheidingen en signaleren van kindermishandeling en geweld.

Ik heb dus ruime kennis en ervaring in het opvoeden van kinderen. Maar niet in het opvoeden van jou kind. Ik ben van mening dat jij als ouder hier het meest deskundig in bent, Tocht kan het zijn dat je tegen obstakel loopt en hierdoor met je handen in het haar zit. Of vraagstellingen hebt waar je graag over zou willen sparren. Om je hierbij te ondersteunen deel ik op Mamapraatjes gratis opvoedtips- en tricks, geef ik OpvoedParty’s en online 1-op-1 coaching.