Is dit herkenbaar voor jou?

Je heb alles uit de kast gehaald om de driftbuien van je kind te laten stoppen maar het lukt gewoon niet.

Je vind het lastig om in bepaalde situaties consequent te blijven.

Je wil dat je kind naar je luistert maar weet niet hoe je dit voor elkaar kunt krijgen.

Je vraagt je af hoe al die andere moeders de opvoeding aanpakken.

Je blijft constant in strijd met je kind. Je wil dit laten stoppen maar het einde is zoek.Welkom bij de OpvoedParty!

Een OpvoedParty is een 2,5 uur durende interactieve workshop (digitaal via Zoom – bij jou thuis – op locatie in Rotterdam), waar in je onder deskundige begeleiding van mij (pedagoog en gezinsvoogd), met een klein gezelschap moeders gericht en intensief aan de slag gaat met jullie persoonlijke opvoedvragen. Deze vragen belichten de mooie kant van het ouderschap maar zeker ook de kwetsbare en onzekere kanten van het ouderschap.

Door de kleinschaligheid (5 tot 7 deelnemers) wordt een veilige omgeving gecreëerd waarin jij samen met andere moeders herkenning, erkenning en boordevol inspiratie kunnen opdoen. Ik denk met je mee, rijk praktische en effectieve manieren aan en ga samen met je op zoek naar jouw het antwoord op jouw opvoedvraag. 

opvoedparty
Aneta (55)
Dit ga ik je leren....
  • Op welke manier andere moeders de opvoeding aanpakken.
  • De oorzaak herkennen van het ‘ongewenste’ gedrag van je kind.
  • Op welke manier jij grensoverschrijdend gedrag van je kind kunt laten stoppen.
  • Hoe jij op een positieve manier je kind kunt begrenzen.
  • Hoe je op een effectieve manier kunt communiceren met je kind.
Je gaat naar huis met....
  • Concrete antwoorden op jouw (opvoed) vraag.
  • Gevoel van herkenning en ondersteuning.
  • Nieuwe inzichten binnen jouw opvoedsituatie.
  • Praktische voorbeelden en tools voor thuis om in te zetten.

Video impressie van de OpvoedParty

Wat anderen zeggen

 

“Het was een super leerzame middag, in een hele fijne open setting. Alles kon besproken worden en er was veel ruimte voor vragen. Het was heel prettig om herkenning maar ook adviezen van andere moeders te krijgen. De informatie heeft mij weer terug gebracht naar de basis en heeft mij geleerd meer vanuit het perspectief van mijn kindje te kijken en effectiever te handelen.”

 

 

(MEREL, 28)

 

 

“De stof was inhoudelijk goed, goede bruikbare tips, duidelijk met sheet en goed voorbereid. Aneta was professioneel en ook betrokken. Ging accuraat in op vragen en kwam op mij heel relaxed over. Een positief mens en stelde mij en de andere moeder op haar gemak. Ik vond de aankleding ook zo leuk. Taartjes, schriftjes een goodiebag…overal was aan gedacht. Leuke sfeer, leuke deelnemers die betrokken waren. En ik vond het vooral leuk om andere moeders te leren kennen en te merken dat iedereen tegen dezelfde soort dingen aan liep in hun opvoeding.”

(Iris, 35)

 

 

“Een duidelijke en rustige uitleg met praktische voorbeelden. De OpvoedParty was een ideaal moment om eens samen te komen met andere moeders en heel gericht en begeleid over opvoedvragen te praten. Heel leerzaam!”

 

 

 

 

(BERNICE, 36)