Heb jij vragen over opvoeden?

Iedere ouder heeft dit wel eens……
“Doe ik het wel goed?
Hoe doen andere ouders het?
Ben ik de enige die de opvoeding op deze manier aanpakt?”

 

Een OpvoedParty is....

een 2 uur durende interactieve bijeenkomst (bij jou thuis of op een locatie in Rotterdam) om deze vragen beantwoord te krijgen. Onder deskundige begeleiding van Aneta Krysiak (pedagoog en gezinsvoogd) ga je samen met andere ouders praten over één of meerdere opvoedthema’s of dilemma’s naar keuze. 

Deze thema’s belichten de mooie kanten van het ouderschap maar zeker ook de kwetsbare en onzekere kanten van het ouderschap. Door de kleinschaligheid (5 tot 7 deelnemers) wordt een veilige omgeving gecreëerd waarin jij samen met andere ouders herkenning, erkenning en boordevol inspiratie kunnen opdoen.

Aneta (55)
Dit ga je leren....
  • Op welke manier andere ouders de opvoeding aanpakken.
  • De oorzaak herkennen van het ‘ongewenste’ gedrag van je kind.
  • Op welke manier jij grensoverschrijdend gedrag van je kind kunt laten stoppen.
  • Hoe jij op een positieve manier je kind kunt begrenzen.
  • Hoe je op een effectieve manier kunt communiceren met je kind.
Je gaat naar huis met....
  • Antwoorden op jouw (opvoed) vraag.
  • Gevoel van herkenning en ondersteuning.
  • Boordevol inspiratie.
  • Praktische voorbeelden en tools voor thuis om in te zetten.

Reviews

 

“Het was een super leerzame middag, in een hele fijne open setting. Alles kon besproken worden en er was veel ruimte voor vragen. Het was heel prettig om herkenning maar ook adviezen van andere moeders te krijgen. De informatie heeft mij weer terug gebracht naar de basis en heeft mij geleerd meer vanuit het prespectief van mijn kindje te kijken en effectiever te handelen.”

 

 

 

Merel (28)

 

“De stof was inhoudelijk goed, goede bruikbare tips, duidelijk met sheet en goed voorbereid. Aneta was professioneel en ook betrokken. Ging accuraat in op vragen en kwam op mij heel relaxed over. Een positief mens en stelde mij en de andere moeder op haar gemak.

Ik vond de aankleding ook zo leuk. Taartjes, schriftjes een goodiebag…overal was aan gedacht. Leuke sfeer, leuke deelnemers die betrokken waren. En ik vond het vooral leuk om andere moeders te leren kennen en te merken dat iedereen tegen dezelfde soort dingen aan liep in hun opvoeding.”

 

Iris (35)

 

“Een duidelijke en rustige uitleg met praktische voorbeelden. De OpvoedParty was een ideaal moment om eens samen te komen met andere moeders en heel gericht en begeleid over opvoedvragen te praten. Heel leerzaam!”

 

 

 

 

 

 

Bernice (36)