6 Comments

 • Wat een leuke blog! Zelf was ik 29 toen ik Finn kreeg. Maar dit is een heel lastig onderwerp waarvan ik vind dat er absoluut geen stempel op mag zijn. Er zijn zoveel stellen die kinderen willen en waar het niet bij lukt. Dus wat maakt leeftijd dan nog uit? X

  • Anoniem schreef:

   Hoi Marieke, dank je wel! Ik ben het helemaal met je eens. Er zijn zoveel stellen waarbij het niet gemakkelijk gaat. Leeftijd maakt in dit geval dan niet meer uit.

 • Mariana schreef:

  Wat een interessant artikel, ik was zelf 24 toen ik moeder werd. Ik ben ook van mening dat het beter is als we nergens een stempel opdrukken. Elke situatie is anders, dus uiteindelijk moeten we daar ook anders mee omgaan. In de praktijk gaat dit toch vaak anders merk ik soms ook. Bedankt voor het delen van deze info;)

 • Michelle schreef:

  Ik was 21 toen we onze eerste dochter in onze armen mochten sluiten.
  22 toen we onze 2e dochter kregen en ik ben inmiddels 23 en 10 weekjes geleden bevallen van ons eerste zoontje.
  Ook daar krijg ik vaak opmerkingen/vragen over. Of het per ongeluk was of dat we niet weten wat anticonceptie is etc.
  Dat het een bewuste keus is om zo jong kinderen te krijgen en zo snel achter elkaar lijkt vaak moeilijk om te begrijpen voor veel mensen.
  Leeftijd is maar een getal.

  • Anoniem schreef:

   Leeftijd is zeker maar een getal, al hebben mensen wel een vooroordeel of het geen ongelukje was. Ik denk dat we dit blijven houden. Gek eigenlijk he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *