musthaves voor kersverse mama's
Blogs Mama Zwangerschap

5 musthaves voor kersverse mama’s

Ben jij een (aanstaande) mama? Dan weet jij als geen ander hoe fijn sommige producten kunnen zijn om binnen handbereik te hebben. Ken jij iemand of mocht jij zelf nog op zoek zijn naar handige producten die het levens van een mama iets makkelijker maken? Deze 5 musthaves voor kersverse mama’s mogen zeker niet ontbreken.

 

Overslag rompertje

Tijdens het aan- en uitkleden gaat een ‘normaal’ rompertje over het hoofdje van een baby. Veel baby’s ervaren dit als niet fijn.  Een rompertje met een overslag is in dit geval handig. Deze hoeft namelijk niet over het hoofd, waardoor het aan- en uitkleden stuk makkelijker wordt.

ZARQA baby & kind verzorgingsproducten

Persoonlijk ben ik gek op Zarqa producten. Deze bevatten namelijk geen synthetische ingrediënten zoals paraffine, kleurstoffen, parabenen en parfum. Ook zijn de producten dierproefvrij.

Tip: koop Zarqaproducten bij de webshop Drogisterij.net. Dit scheelt aanzienlijk wat geld, vergeleken met andere winkels. 

Easy Peasy kookboek

Dit fantastische kookboek moet je hebben! Hier staan ruim 80 recepten met gezonde maaltijden in voor kinderen in de leeftijd 0-4 jaar. Het Easy Peasy kookboek kun je kopen via dit linkje

 

musthaves voor kersverse mama's

 

Oei, ik groei app (gratis)

Deze gepersionaliseerde app houdt een wekelijkse agenda van jouw baby’s mentale ontwikkeling. Ook houdt deze app je op de hoogte van de sprongetjes en moeilijke fases van je baby. Meer tips voor handige apps vind je hier

Mommytalks.nl

Ken je deze website al? Mommytalks.nl is een platform waarin moeders vertellen over hun ervaring met producten en diensten. Mocht je een product willen aanschaffen voor je kindje dan zou zeker dit platform even raadplegen voor reviews.

Welke musthaves voor kersverse mama’s raad jij ons aan?

Photo by Tim Bish on Unsplash

2 thoughts on “5 musthaves voor kersverse mama’s

  1. Leuke en bruikbare tips. Na geknungel bij de eerste met gewone rompers zweerden we na enkele dagen bij overslagrompers! 🙂 Easy Peasy heb ik ook al veel gebruikt. Mommytalks ga ik eens bekijken, die kende ik nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *