Blog

Mijn dagelijkse make up routine

Op YouTube kijk ik mijn ogen uit naar meiden die zich perfect kunnen opmaken. Neem bijvoorbeeld Rachel Kromdijk. Ik had graag gewild dat ik mezelf zo kon opmaken. Twee linker handen heb ik niet maar het zetten van een eyeliner gaat bij mij al fout. Ik ben een ster om met dit product mijn ogen te laten lijken van iemand die drie dagen niet geslapen heeft. Oja, en de highlighter zit vaak op de plekken waar het niet hoort te zitten. Ik denk dat ik echt zo’n huis-tuin-en-keuken make-upper ben. Ik doe maar wat en vind het al snel best. Vandaag laat ik je mijn dagelijkse make up routine zien.

 

Stap 1

Ik begin met de primer van Catrice. Wat een heerlijk product is dit. In de primer zit een soort glinstertje waardoor je gezicht een gezonde glans krijgt. Om de boel onder mijn ogen wat glad te strijken, doe ik wat concealer van Catrice onder mijn ogen. Voorheen had ik nooit foundation om mijn gezicht, maar tegenwoordig gebruik ik het wel. Deze is van BE creative make up van de ICI PARIS. Wat een kloddertje foundation wel niet kan doen. Ik lijk wel vijf jaar jonger, haha. Tot slot poeder ik delen die op mijn gezicht glanzen af met de Loose Powder van SuperLooks Cosmetics.

 

make-up dagelijkse make up routine

 

Stap 2

Blush is een make-up product waar ik echt niet zonder kan. Zonder blush voel ik me net een spook. Ik heb tientallen soorten kleuren geprobeerd maar iedere keer weer was het een miskoop. Maar ik heb nu eindelijk de juiste kleur gevonden. Dit is de Blush Rose Coup de Foudre 16 van Bourjois Paris. En hij ruikt ook nog eens lekker 🙂 De kwast is trouwens van de Primark. Een hele fijne kwast voor een klein prijsje.

 

make-up dagelijkse make up routine

 

Stap 3

Net als de blush is oogschaduw een product waar ik niet zonder kan. Als ik dit niet op heb, ben ik niet mezelf. Stom he! Maar dat heb je gewoon met sommige dingen. De oogschaduw die ik bijna dagelijks gebruik is van BE Creative make up, Amazon kleur 14. De highlighter eyeshadow van Catrice gebruik ik op mijn wenkbrauwbot. Mijn wenkbrauwen doe ik met de Brow Thickener van Sephora. Het product bestaat uit poeder die je wenkbrauwen dikker doen lijken. Het is echt een heel fijn product. Tot slot doe ik mascara op. Deze is van BE creative make up van ICI PARIS.

 

make-up dagelijkse make up routine

 

Stap 4

Lippenstift gebruik ik bijna nooit. Te veel gedoe want binnen een mum van tijd is de kleur van mijn lippen. Maaaarrrr….als ik lippenstift op doe, gebruik ik de Lipliner van Essence kleur Nude en lippenstift van KIKO kleur 917.

 

make-up dagelijkse make up routine

 

Dit was mijn dagelijkse make up routine met mijn favoriete producten. Ben jij net zo artistiek met make up als Rachel of kom je meer in de richting van mijn kunsten? Wat is jouw dagelijkse make up routine?

 

Liefs Aneta

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

18 thoughts on “Mijn dagelijkse make up routine

  1. Wat leuk om een kijkje te krijgen in je make-uproutine! Je pakt het volgens mij nog een stuk uitgebreider aan dan ik, haha. Ik laat de blush meestal achterwege en sla ook weleens de primer over. Je blog doet me eraan herinneren dat ik die twee er toch eens wat vaker bij wil pakken 🙂

  2. Leuk dat je dit hebt geschreven! Ik ben een hele simpele: mascara en eyeliner en dan houd ik het voor gezien. Als ik er iets meer opgepoetst uit wil zien dan doe ik concealer van MAC op. Het nadeel vind ik dan dat je dat ook af moet maken met een blush omdat je anders te egaal bent. Oogschaduw heb ik bijna nooit op, want ik heb altijd traanogen dus dat schiet niet op. Daarnaast ben ik een gigantische gezichtwrijver, dus hoe minder make-up hoe beter in mijn geval!

  3. Wat leuk om dit te zien. Ik ben altijd heel nieuwsgierig hiernaar haha. Ik ben zelf net als jij: ik vind het algauw best. Oogschaduw waag ik me niet aan want oh ik zie er binnen een paar minuten uit als een panda.

  4. Als ik mij aan al deze producten zou wagen, dan gaat het sowieso mis, hahaha. Het enige wat ik gebruik js mascara, eyeliner, wenkbrauwpoeder en lipstick. Al vind ik dit gewoon prima hoor. 🙂 Rachel is inderdaad goed met make-up! Om jaloers op te worden…

  5. Tof om eens te zien hoe jij het doet! 🙂 Ik ben echt zo’n klungel met make-up. Niet te doen. Haha. Ik moet ook constant om mezelf lachen als ik eens een poging doe. Maar ik vind het altijd zo mooi! Eyeliner kan ik niet, alleen in’t goud. Super raar. Maar dat is ook leuk dus dat doe ik soms 🙂 Ik vind bijvoorbeeld alleen lippenstift ook heel erg mooi, zonder oogmake-up hé. Maar ik ben daar niet zelfzeker genoeg voor. Ik zit ook super vaak met m’n handen aan m’n gezicht en zit velletjes van m’n lippen te bijten. Volgens mij hang ik na een uur gewoon helemaal vol lippenstift. Haha 😀

    1. Oh Hihi fantastisch! Ja die velletjes van m’n lippen afbijten doe ik ook. Lippenstift zonder oog make up heb ik niet eerder geprobeerd maar lijkt me wel erg fris staan in het gezicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge