21

Mama Praatjes trakteert! | Een cadeaubon t.w.v. 60 euro van Names4ever

names4ever

Het is feest tralala! Want Mama Praatjes is vandaag een maand online. Mijn passie en energie is terug te vinden op dit kleine stukje internet. Dagelijks lees ik jullie berichtjes op social media en blog. Hier word ik zo vrolijk van.
Mijn energiepijl staat momenteel heel hoog en ik barst van de ideeën, daardoor zie ik soms de bomen door het bos niet meer, maar dat mag de pret niet drukken.

Omdat ik blij ben dat ik jullie dagelijks mag inspireren met mijn kennis en ervaring op het gebied van opvoeding en ontwikkeling van kinderen, geef ik in samenwerking met Names4ever een cadeautje weg: een cadeaubon t.w.v. 60 euro die je mag besteden in de webshop. Hoe cool is dat?!

 

Over Names4ever

Names4ever is een online webshop en in 2007 uitgegroeid tot Nederlands grootste producent van gouden en zilveren naamsieraden. Zij omschrijven zich als een jonge onderneming en gebruiken de laatste technieken in het maken van de naamsieraden. De webshop verkoopt onder andere deze onderstaande hartjes hangertjes.

names4evernames4evernames4ever

Ze doen me denken aan vroeger. Mijn vriendin en ik droegen allebei een zilver kettinkje met een simpel hartjes hangertje eraan waar elkaars namen ingegraveerd waren. Tegenwoordig zijn deze hangertjes veel luxer en hipper. Persoonlijk vind ik het hangertje met de zirkonia steen erg mooi. Met een naam van je geliefde of kindje ingegraveerd wordt zo’n hangertje heel speciaal.

Wil jij de cadeaubon t.w.v. 60 euro winnen en een  hartjes hangertje met een bijpassend kettinkje naar keuze uitzoeken? Het enige wat ik van je wil vragen is mijn Facebook pagina van Mama Praatjes  te liken en in de comments op mijn blog een berichtje achter te laten dat je meedoet, that’s it!

Dinsdag 1 augustus maak ik de winnaar bekend.

 

Groetjes Aneta

 

Foto: Photo by Brooke Lark on Unsplash

Comments 21

 1. Gefeliciteerd! Wauw nog maar een maand? Lijkt alsof je al veel langer blogt haha! Wat een leuke winactie. Ik ben zelf aan het sparen voor een ketting van minitials dus laat deze winactie aan mij voorbijgaan.

  1. Post
   Author

   Dank je wel! Ik had hiervoor een andere blog en heb een aantal artikel hiervan meegenomen. Toen ben ik met mamapraatjes begonnen. Haar wat super leuk dat je hiervoor aan het sparen bent.

  1. Post
   Author
 2. Gefeliciteerd! Ze hebben mooie sierraden. Ik heb ook iets moois mogen uitzoeken. Dus doe nu niet mee. Maar ben erg blij met mijn ketting! Ga zo door!

  1. Post
   Author
 3. Gefeliciteerd!! Ik ben net begonnen met je te volgen, maar doe graag mee met de winactie voor onze mooie #ElifEvin

  1. Post
   Author
 4. Gefeliciteerd! Wat een leuke blogs om te lezen! Natuurlijk doe ik graag mee!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 5. Super leuke winactie meid & gefeli alweer een maand online met mamapraatjes!!!
  Super trots op jou, je doet het heel leuk.
  Liefs,

  Iris

 6. Post
  Author
 7. Gefeliciteerd met je ‘jubileum’ van een maand! En wat een ontzettend toffe winactie: ik doe graag mee.

  Nog veel succes en je hebt er een volger bij 🙂

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge