Blog

Lente…. de natuur wordt wakker

Finally! The spring is in the air! De laatste keer heb ik een artikel geplaatst met 7 tips waar je het ultieme lentegevoel van krijgt.  Jullie hebben daar zo leuk op gereageerd en veel dingen hadden wij met elkaar gemeen. Vandaag heb ik een artikel geschreven over wat lente voor mij betekent en wat voor gevoel ik bij dit seizoen krijg. En dat gevoel is best speciaal. 

De natuur wordt wakker

Laten we beginnen met de bloemetjes en de bijtjes. Ik heb tijdens dit seizoen het gevoel dat de natuur wakker wordt en fris aan een nieuw leven begint. Het wordt warmer buiten en de zon laat zich weer geregeld zien. Ik word gelukkig als ik de warme zonnestralen op mijn huid voel. Ik ben me zo bewust van dat moment wanneer ik buiten loop.

Nieuwe doelen stellen

De lente daagt me ook uit om nieuwe doelen te stellen of in ieder geval de doelen weer met volle energie na te streven die ik aan het begin van het jaar  gesteld heb. Een van de doelen heb ik behaald. En dat is het kopen van een nieuwe camera. Die laat ik binnenkort in een artikel aan je zien. Ik ben er zo blij mee! Mijn belangrijkste doel op dit moment is afstuderen. Daar ben ik dan ook keihard mee bezig en dat gaat helemaal goed komen. Mijn nieuwe doel is uitpluizen wat ik in de toekomst wil en hoe ik dit ga bereiken. Maar ook daar vertel ik binnenkort wat meer over als ik alles wat meer op een rijtje heb. Lekker vaag allemaal he! Er is in ieder geval genoeg uitdaging en daar houd ik van. 

Nieuwe dingen ontdekken

Lente betekent voor mij ook nieuwe dingen ontdekken. Het plannen van  festivalletjes of een reis naar een onbekende plek. En wat dacht je nieuwe eettentjes ontdekken waar ik heerlijk op terras vertoef met een wijntje en naar vrolijke mensen aan het loeren ben.  

Lente geeft mij het gevoel van passie en vrijheid. Ik zit ook vol met energie en heb de drang nieuwe dingen te gaan ondernemen. Dus LENTE….kom maar op en laat je van je mooiste kant zien!

Wat betekent de lente voor jou en wat voor gevoel heb jij bij dit seizoen?

Liefs Aneta

Foto: https://unsplash.com

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

18 thoughts on “Lente…. de natuur wordt wakker

 1. Heel veel succes lieve meid met afstuderen. Kom op, de laatste loodjes! Ik ben benieuwd naar je camera. Ik ben er ook naar eentje op zoek om te vloggen en voor foto’s uiteraard. En ik dacht aan een Nikon. Maar ik ben er nog niet over uit. Wat lente voor mij betekend? Ik ben er geboren. Een waar lente mens ben ik. Het betekent de geur van lente. Hmmm. Ik kan hem al ruiken. Bloemetjes, blaadjes aan bomen, roseetjes, rokjes, een blote huid. Ik zie jou al zitten hoor, op een terras!

  1. Ahh ja heerlijk…rokjes en hakjes. Dank je wel! Ik doe keihard m’n best maar ik merk dat m’n blog er een beetje onder lijdt? Maar goed dat komt later. Ik heb zelf een Sony camera gekocht met zo’n kantelbaar schermpje. Echt zo ideaal om te vloggen

 2. Dat is precies wat de lente ook betekent voor mij: de zon en het daglicht, mooie nieuwe doelen stellen en terrasjes pakken en er lekker op uit gaan. Heerlijk! Ik ben zó benieuwd naar je nieuwe camera!

 3. Heerlijk, die lente in de lucht. Ik word gewoon al vrolijker wakker, omdat ik het zonnetje door de kieren van het gordijn zie schijnen. Straks weer lekker in de tuin zitten, genieten van het leven. Heel veel succes met afstuderen, het is even doorbijten maar het is het zeker waard als je dat papiertje straks in je handen hebt!

  1. Ja heerlijk om straks weer in de tuin te zitten. Het is even bikkelen ja. Ik merk ook dat m’n blog er een beetje onder lijst maar school is even het belangrijkste

 4. Ik kan ook echt niet wachten op de lente. Vandaag was het al zulk super lekker weer! Ik vind het echt knap hoe je je werk met school combineert. Ik merk dat ik het echt te moeilijk begin te vinden.. heb je nog tips? 😀

 5. Jaaa, meer daglicht en meer zon ?! Voor mij gaat lente vaak ook gepaard met gezonder eten en meer bewegen. Krijg gewoon zo veel energie van de fluitende vogeltjes ?!

  1. Ja gezond eten en weer je lichaam zomer proof krijgen is ook wel belangrijk voor mij. Haha die vogeltjes zijn heel gezellig maar niet als ze in de zomer om 5 uur s’ ochtends boven je raam staan te blèren, hahaha

 6. Wat leuk dat je zo enthousiast wordt van de lente! Ik vind het vooral zo fijn dat de dagen weer langer worden. Van de week hadden we nog zo’n ‘moet je kijken, het is al half 8 en het is nog steeds niet helemaal donker!’-moment. Verder heb ik eerlijk gezegd niet heel veel met de lente, het gevoel van ‘nieuwe plannen’ komt bij mij aan het begin van het nieuwe jaar, en dat lekker buiten willen zijn heb ik vooral in de herfst. Waar ik wel enorm gelukkig van kan worden is dat de hele wereld verandert van zijn grijze uiterlijk naar een kleurige, groene bedoening!

  1. Ja je hebt helemaal gelijk! Rond een uurtje of half acht begint het pas schemerig te worden. Dat zijn echt van die JAAA momentjes! En de mensen die weer vrolijk fluiten buiten. Heerlijk!

 7. Heel veel succes met het afstuderen! Je hebt een Sony camera gekocht VET! Ik heb een Sony systeemcamera met kantelbaar schermpje 😉 inderdaad heel handig om mee te filmen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge