Blog

I am back! | Update: afgestudeerd, vrijheid en bloggen

Wat is het heerlijk om terug te zijn! Om precies te zijn, heb ik drie maanden geleden mijn laatste artikel geschreven. Een artikel waarin ik vertelde dat Love4seasons per direct stopte. Jammer, maar de energie en inspiratie die ik van deze blog kreeg was weg. Nadat het artikel geplaatst was, viel er een soort druk van mij af. Ik kan het niet goed beschrijven maar het voelde op de een of andere manier goed. Nadat ik gestopt was met bloggen, kwam er iets anders op mijn pad, namelijk afstuderen. Drie maanden lang heb ik hier al mijn energie in gestopt.
Mijn diploma behalen was prioriteit nummer 1. En ik kan je vertellen: HIJ IS BINNEN!!!!

 

Afgestudeerd

Ik kan het niet geloven! Het papiertje waar ik 4 jaar lang voor heb zitten ploeteren is binnen. De laatste maanden van mijn studie waren emotioneel. Ik heb heb gehuild, gelachen maar bovenal veel grijze haren gekregen. Als jij net afgestudeerd bent of nog moet afstuderen dan weet je wat ik bedoel, haha. Maar goed, ze zeggen niet voor niets ‘de laatste loodjes wegen het zwaarst’. En die waren zwaar!

Nu ik mijn diploma op zak heb, is er in mijn leven een nieuwe fase aangebroken, namelijk: op zoek naar een andere baan. Ik heb onwijs veel zin om een nieuwe weg in te slaan en mijn kennis en ervaring die ik in de jaren heb opgedaan om te zetten naar een passievolle baan.

 

     

      

Vrijheid

Een andere gezegde die bekent staat na het afstuderen is ‘in een zwart gat vallen’. Ook ik kan zeggen dat ik hier een beetje in belandt ben. Het is gek, want er zijn 1001 dingen die ik graag wil doen, zoals: boeken lezen, sporten, actief bloggen etc. Mijn vriend zegt dat ik thuis aan het ijsberen ben en met mijn ziel onder de arm loop. Ik vind het wel even best zo. Momenteel keutel ik thuis wat aan, doe ik een wasje, lunchen met vriendinnen of hangen op de bank om Youtube filmpjes te kijken. Op een dag zal ik mijn ritme weer terug vinden.

Bloggen

Zoals je op Mama Praatjes hebt kunnen zien, heb ik niet stil gezeten. In de maanden tijdens mijn afstuderen, ben ik achter de schermen druk bezig geweest om deze blog tot leven te brengen. Het zoeken naar een nieuwe stijl en logo vond ik heel erg leuk. Tevens heb ik een aantal artikelen geschreven en heb ervaren dat dit best een uitdaging is.
De artikelen omtrent de opvoeding van kinderen, zijn geschreven vanuit mijn visie. Hier hoeft een ander totaal niet mee eens te zijn. Wat ik in deze artikelen vooral wil benadrukken, is dat er geen goede maar ook geen foute manier is van opvoeden. Iedereen doet het op zijn eigen manier. Daarnaast wil ik niet overkomen als een betweterig persoon en anderen voor het hoofd stoten. Dat maakt het schrijven van deze artikelen zo lastig. Maar goed, de tijd zal het leren.

Tot slot ben ik er over aan het nadenken om 3 artikelen per week online te zetten. Voor nu vind ik dit voldoende.
Dit zullen uiteenlopende artikelen zijn over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en alles wat met kinderen te maken heeft. Zo nu en dan zal ik ook persoonlijke verhalen schrijven. En aan het eind van iedere maand komt mijn vaste rubriek ‘What happened in…’ terug.

 

Ik ben ontzettend blij weer terug te zijn! 

 

Liefs Aneta

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

18 thoughts on “I am back! | Update: afgestudeerd, vrijheid en bloggen

  1. 🎀 Prachtig dat je er weer bent. Uiteraard van 💗e meis. Wat heb je hard gewerkt! Nu lekker genieten van het ‘ijsberen’ én bloggen. Welkom terug, and a big hug Theelepel. 🎀

  2. Yeeesss! Welcome back babe! Ik vind het zo tof dat je deze beslissing hebt genomen en nu gaat bloggen over iets wat aan je passie gelinkt is. En ik denk juist dat het onwijs goed is als je af en toe mensen voor het hoofd stoot. Voor alle soorten opvoeding en communicatie is het supergoed als je af en toe iets leest wat je aan het denken zet, jij gaat dat gewoon aanleveren! Heel veel succes meis, een mooi nieuw hoofdstuk! Xx

    1. Wijffie, wat een lieve reactie! Ja, het is zeker m’n passie. Ik wil mijn lezers kunnen ondersteunen in hetgeen waar ze tegenaan lopen omtrent de opvoeding en ontwikkeling van kinderen.

  3. Yay gefeliciteerd! 🎉 Wat supermegageweldig dat je je diploma gehaald hebt. Hoop dat je een fijne job vindt die aansluit bij je interesses! Komt helemaal goed!
    En ook nog drie hoeraatjes voor je nieuwe blogstart! Zo spannend allemaal! 😊

  4. Yay, zo goed dat alle harde werken is beloond met je diploma! Afstuderen is inderdaad echt ploeteren, maar je bent er nu voor eens en voor altijd van af mét je diploma op zak 🙂 Gefeliciteerd! Ik hoop dat er snel een hele fijne baan op je pad komt waarin je al je passie kwijt kunt. Zo leuk dat je nu ook weer aan het bloggen geslagen bent!

    1. Wat een super lief berichtje meis! Het voelt zo fijn om weer terug te zijn. Ik ben hard aan de slag gegaan met solliciteren en hoop dat er iets moois op mijn pad komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge