4 Comments

 • Cynthia schreef:

  Ik zou letten op een goede hygiene, netheid en vooral de sfeer. Want dat is echt nummer 1!

 • Anoniem schreef:

  Ja je hebt helemaal gelijk!

 • F schreef:

  goede punten en vooral inderdaad je gevoel erbij.
  wat ik 1 klein minpuntje vind is dat ze melk krijgen bij het eten en melk breekt ijzer af in de voeding het lichaam kan zo niet goed ijzer opnemen uit de voeding dus vandaar dat mijn kinderen alle 4 onze kinders geen melk krijgen hoogstens alleen een scheutje in de thee en voor de Brinta pap
  maar nooit tussendoor of bij het eten.
  veel mensen weten dit niet en ik kan mij voorstellen het kinderdagverblijf ook niet. ik maak daar dus ook verder maar geen punt van alleen ik vind het geen prettig idee dat ze dat dus krijgen bij het eten.
  onze twee kleinsten gaan er heen bij ons aan de overkant zit een basisschool waar de twee oudste dochters van hun op zitten en daar binnnen in het zelfde gebouw zit dus het kinderdagverblijf daar zitten ons zoontje en jongste dochtertje dochtertje jasmijn is 3 en ons jongetje wordt binnenkort 2
  ze gaan er 2 dagen in de week heen op de maandag en dinsdag van half 8 tot 6uur.

  • Anoniem schreef:

   Dat wist ik inderdaad ook niet. Goede tip! Toen ik zelf nog binnen de kinderopvang werkte, gaven we de kinderen ook altijd melk. Leuk dat jouw kindjes ook naar de kinderopvang gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *