3 Comments

  • Annika schreef:

    De jongste is 2,5 en hij zit middenin die fase nu. Bij de oudste hielp uit laten razen het beste, bij de jongste is het juist sneller over als we zachtjes met hem praten en hem geruststellen. Het helpt ook goed om hij veel complimenten te geven op de momenten dat hij heel lief is. Het lijkt alsof hij daardoor beter weet wat we van hem verwachten.

  • Anoniem schreef:

    Zo bijzonder dat ieder kind zo zijn eigen manaier van aanpak nodig heeft. Complimentjes geven is inderdaad goed.

  • Roelina schreef:

    Zo waar, maar in de praktijk erg lastig. Ik merk dat ik er te vaak toch in meega, boos wordt En dat werkt idd averechts. Soms zie ik ineens het licht en denk ik… raas maar lekker uit. Dan schenk ik er min of meer geen aandacht aan of ben ik jiuist heel positief. Dat werkt vaak meteen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *