het gezicht achter mamapraatjes
Mama

Het gezicht achter Mamapraatjes

Hallo nieuwe lezer. Welkom op mijn platform Mamapraatjes. Over het algemeen vind je op dit stukje internet, artikelen over de opvoeding en ontwikkeling van kinderen. Na tientallen pagina’s vol te hebben geschreven, vond ik het wel tijd om mijzelf aan je voor te stellen.

Even voorstellen…

Nou, daar ben ik dan! Mijn naam is Aneta, 35 jaar, woonachtig in een dorp, zo’n 8 kilometer van Rotterdam. Ik heb een vriend, niet verloofd, niet getrouwd, gewoon samenwonend. Oja, en ik ben dol op kinderen. Maar dat hebben jullie waarschijnlijk al gemerkt. Binnenkort gaan wij verhuizen en daar hebben wij onwijs veel zin in. In de blog: “Wij hebben ons droomhuis gevonden” vertel ik je er meer over.

Werk

Inmiddels heb ik 10 jaar ervaring in het werken met kinderen, zowel binnen de kinderopvang als pedagoog, en momenteel als gezinsvoogd.

Binnen mijn werkveld kom ik veel situaties tegen waarin het niet altijd lekker loopt. Ik kom met gezinnen in aanraking waarin veel problematiek speelt zoals: vechtscheidingen, gedrags- en psychische problemen. Het is aan de ene kant wel heftig zou je denken. Maar deze gezinnen trekken mij juist de aandacht. De complexiteit van de gezinnen maakt het werk heel interessant.

Ik heb een aantal blogs geschreven, waarin ik wat meer over mijn werk als gezinsvoogd vertel. Ben je geïnteresseerd? Check dan de blogs hieronder:

 

Hét platform Mamapraatjes

Vanuit de interesse en ervaring over de opvoeding en ontwikkeling van het kind, heb ik in juli 2017 het platform Mamapraatjes.nl opgericht. Op dit stukje internet deel ik dan ook graag mijn ervaring in het opvoeden van kinderen, maar niet in het opvoeden van jullie kinderen. Als het om jullie kind gaat, zijn jullie daar het meest deskundig in. Toch kan het zijn dat jullie soms met je handen in het haar zitten en tegen blokkades aanlopen in de opvoeding. Ik denk graag met je mee, deel mijn tips en tricks, die wellicht het antwoord kunnen geven op jouw opvoedvraag,

Dank je wel!

Graag wil je alvast bedanken voor je interesse in Mamapraatjes. Mocht je vragen hebben? Stuur mij een mail op info@mamapraatjes.nl. Voor nu zeg ik doei en hopelijk tot snel!

Aneta

8 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge