het gezicht achter mamapraatjes
Mama

Het gezicht achter Mamapraatjes

Dit is misschien een heel ander artikel dan dat je op Mamapraatjes gewend bent. Na 176 artikelen te hebben geschreven, vond ik het wel tijd om met jou kennis te maken. Of is het nu dat jij met mij kennis maakt? Hoe dan ook, in dit artikel maakt jij kennis met het gezicht achter Mamapraatjes #kennismakendus…..;)

Even voorstellen…

Nou, daar ben ik dan! Mijn naam is Aneta, 34 jaar, woonachtig in een dorp, zo’n 8 kilometer van Rotterdam. Ik heb een vriend, niet verloofd, niet getrouwd, gewoon samenwonend. Oja, en ik ben dol op kinderen. Maar dat hebben jullie waarschijnlijk al gemerkt.

De ontwikkeling van de mens (lees: het kind) heeft altijd mijn interesse gewekt. Deze mini-mensen doorlopen in een korte tijd zoveel ontwikkelingsfasen door , dat is heel bijzonder. Ik vind het heel mooi om hier een deel van uit te maken en het kind te begeleiden in de groei naar een trots en volwaardig persoon.

Werk

Inmiddels heb ik 9 jaar ervaring in het werken met kinderen, zowel binnen de kinderopvang als pedagoog, en momenteel als gezinsvoogd.

Binnen mijn werkveld kom ik veel situaties tegen waarin het niet altijd lekker loopt. Ik kom met gezinnen in aanraking waarin veel problematiek speelt zoals: vechtscheidingen, gedrags- en psychische problematiek. Het is aan de ene kant wel heftig zou je denken. Maar deze gezinnen trekken mij juist de aandacht. De complexiteit van de gezinnen maakt het werk heel interessant.

Lees meer: Werken met KOPP-kinderen | Een kijkje in mijn werkveld #1

Ik vraag me elke dag af waarom mensen denken zoals ze denken en het gedrag vertonen die zij vertonen. Met deze gedachte probeer ik vanuit mijn professionaliteit hiernaar te handelen en de juiste beslissingen te nemen, in het belang van het kind.

Lees ook: Verslaafde ouders en kinderen opvoeden | Een kijkje in mijn werkveld #2

het gezicht achter mamapraatjes

Hét platform Mamapraatjes

Vanuit deze interesse is in juli 2017 het platform ‘Mamapraatjes’ ontstaan. Ik vind het zo leuk om mijn kennis en ervaring, in het werken met kinderen, met jou te delen. Ik hoop dat je het net zo leuk vindt!

Mamapraatjes is een echt kindje van mij. Ik stop hier mijn ziel en zaligheid in en haal er ontzettend veel energie uit. Vanaf februari 2018 mag ik Mamapraatjes dan ook een bedrijf noemen. Mijn doel was altijd om iets voor mezelf te beginnen, in de vorm van Online opvoedondersteuning. Dit is dan ook werkelijkheid geworden. Ik ben zo ontzettend trots!

Sindskort is op het platform een extra dienst bijkomen, een shop. Hier kun je voor een klein prijsje artikelen kopen die het gezinsleven of de opvoeding een stukje makkelijk maken.

Dank je wel!

Ik hoop dat je een kijkje hebt kunnen krijgen achter de schermen, en dat je kennis hebt kunnen maken met het gezicht achter Mamapraatjes. Ik wil je graag bedanken dat  je mijn artikelen leest op Mamapraatjes.nl. Dat waardeer ik echt!

Voor nu zeg ik doei en hopelijk tot snel! Mocht je vragen hebben? Stuur mij een mail op info@mamapraatjes.nl

Liefs Aneta

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge