4 Comments

 • Daisy schreef:

  Goede tips! De meeste doe ik ook zo… Ze heeft een tijdje gehad dat ze echt niet naar bed wilde, ik heb toen met haar gepraat en gevraagd waarom het zo erg was om te gaan slapen… Nou, ze was dus bang voorde monsters die dan door de muur kwamen… Toen ik dat wist konden we iets gaan verzinnen om die angst op te lossen en toen ging het weer goed 🙂

 • Anoniem schreef:

  Ah das altijd zo zielig als ze bang zijn. Gelukkig dat het daarna weer goed ging

 • Florentine schreef:

  Wat leuk om over te lezen, hoewel ik zelf geen kinderen heb. Maar ik heb wel altijd heel veel opgepast en ik ben een tijdje au pair geweest, dus ik heb er absoluut mee te maken gehad..!
  Mooie blog heb je ❁ ❁ ❁
  Liefs, Florentine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *