Blogs,  Mama,  Zwanger

6 x handige apps voor (aanstaande) moeders zoals jij

Als je bent bevallen, weet je als geen ander dat de eerste periode na de bevalling behoorlijk druk kan zijn. Om het dagelijkse leven wat te vergemakkelijken, zet ik 6 apps voor je op een rij. Deze handige apps voor moeders zoals jij, geven je fijne tips en weetjes rondom de kraamtijd, borstvoeding en je baby. Oja, niet geheel onbelangrijk: alle apps zijn gratis.

 

Lees ook: 6 dingen die elke kersverse moeder herkent

Borstvoeding app 

Geef jij of ben jij van plan om je kindje borstvoeding te geven? Deze app biedt alle basale informatie over het geven van borstvoeding en over de problemen die hierbij mogelijk kunnen optreden.
(Download de app hier)

 

EHBO app 

Dit is echt een super handige app. Deze app vertelt jou wat jij kunt doen als het gaat om alle voorkomende ongelukje, binnen of- buitenshuis. Best handig als je een nieuwsgierige peuter in huis hebt rond hebt lopen.
(Download de app hier)

 

Zwanger & zo app

Deze app is voorzien van een 40 weken kalender met handige informatie over jouw ongeboren kindje en jezelf. Ook kun je gebruik maken van een functie die je laat zien wat je wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap. En niet geheel onbelangrijk; de weeëntimer, die de duur van de weeën vast legt, met een directe belfunctie naar jouw verloskundige.
(Download de app hier)

 

Oei, ik groei app 

De “Oei, ik groei” app kun je zelf helemaal personaliseren. Ook houdt de app in een wekelijkse agenda  de fasen en de mentale ontwikkeling van je baby bij. Super interessant om dit bij te houden.
(Download de app hier)

 

Zwanger & baby app Ouders van Nu 

Deze app is volgens ‘Ouders van Nu’ de meest gedownloade app voor (aanstaande) moeders. De app biedt je alle informatie, tip & tricks over je zwangerschap, de ontwikkeling van je baby – afgestemd gestemd op jou uitgerekende datum. Wat ook leuk is, is dat je je kunt aansluiten bij een forum. Leuk om met andere (aanstaande) moeders te kletsen.
(Download de app hier)

 

White Noise Baby

Dit is misschien een van de handigste apps die alle moeders wel kunnen gebruiken: de White Noise app. Deze app helpt je baby of kind sneller en beter te slapen. Hij produceert namelijk een constant geluid, wat ervoor zorgt dat omgevingsgeluiden worden geneutraliseerd.

Mijn vriend en ik slapen ook met de White Noise maker op de slaapkamer. Wij hebben dit apparaat aanstaan op een constante ventilator geluid. Het werkt echt. Wij beiden vallen sneller in slaap en we worden niet meer om de haverklap wakker van de kleinste geluidjes. Het is echt een aanrader!
(Downlaod de app hier)

 

Photo by rawpixel on Unsplash

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge