familieagenda's voor het hele gezin
Mama

Familieagenda’s voor het hele gezin | De 5 leukste en handigste op een rij

Is jouw gezinsleven soms ook een hectisch en chaotisch boeltje? In een eerder artikel gaf ik 4 tips voor een relaxte ochtend met kinderen. Maar om het nog rustiger en overzichtelijker te maken, ben ik op het internet een aantal mooie familieagenda’s voor het hele gezin tegengekomen. Het zijn agenda’s met handige ‘to do’ lijstjes, notities en nog veel meer. In dit artikel zet ik de 5 leukste en handigste op een rij.

De 5 leukste en handigste familieagenda’s voor het hele gezin

1. Homeworktime familie-agenda 2018

Deze agenda is denk ik een van de handigste familieagenda’s voor het hele gezin. Hij heeft, voorzover ik kan beoordelen, de inhoud waar ieder gezin behoefte aan heeft. De agenda beschikt over behoorlijk veel schrijfruimte, een wekelijkse planning waarin ieder gezinslid op kan schrijven wat hij doet en waar hij is, een menuplanner, handige maandag alerts, 2 vellen met stickertjes voor extra attentiewaarde en nog veel meer.

familieagenda's voor het hele gezin
bol.com €33,31

2. Familieplanner 2018 Zoedt

Deze familieplanner heeft iets weg van een kalender. Je kunt hem fijn ergens aan de muur hangen zodat hij niet over het hoofd wordt gezien. Deze planner geeft een overzicht per week, bestaat uit 5 vakken waarop in totaal 5 gezinsleden kunnen schrijven. Ook beschikt de planner over weeknummer en feestdagen.

familieagenda's voor het hele gezin
bol.com € 13,95

3. Kidsproof Familyplanner

Deze planner biedt schrijfruimte voor maar liefst 6 gezinsleden. Ieder gezinslid kan deze planner vol kliederen met uitjes, taken, afspraken. Oja, en er is voldoende ruimte voor notities, recepten én tips voor een dagje uit met het hele gezin.

Familieagenda's voor het hele gezin
bol.com € 20,99

4. De family survival planner

Nog zo’n vrolijke familieagenda voor het hele gezin! Deze agenda is per week gerangschikt en geeft daardoor in één oogopslag inzicht in alle afspraken. Ook bevat deze planner meer dan 1000 stickers en grappige en handige tips voor het gezin. En als bonus zitten er vijf maanden extra bij; vanaf het terug – naar – school – moment. 

familieagenda's voor het hele gezin
bol.com € 16,99

5. Homeplanner

In deze familiekalender kun je je hele huishouden in kwijt; van afspraken, tot boodschappenlijstjes en de kookplanning. Ook beschikt de kalender over handige opruimtips en EHBO voor kleine ongelukjes.

familieagenda's voor het hele gezin
bol.com € 12,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge