9 Comments

 • Anne schreef:

  Ik ben dan wel geen kind, maar man wat heb ik een hekel aan wachten! 5 minuten duurt voor mij ook een uur 😉

 • Sylvia schreef:

  Wat een fijn artikel. Hier proberen we ook de tijd en verdrijven met een spelletje of ik zeg nog twee keer dit (liedje uitkiezen) liedje zingen en dan is het zover.. En inderdaad veel uitleggen met wat je aan het doen bent/wat er nog gedaan moet worden en laten helpen met bijvoorbeeld de tas inpakken.

  • Anoniem schreef:

   Lief, dank je wel. Liedjes zingen is inderdaad ook heel goede optie om de tijd te verdrijven. Maar wachten, blijft een lastig dingetje voor kinderen hihi

 • Cynthia schreef:

  Hartstikke goede tips. Niets meer aan doen, zou ik zeggen. Ik pas het ook toe op mijn PDO. Xxx

 • Anoniem schreef:

  Die trucjes doen het best he! Leuk dat jij ze ook op die manier toepast

 • Roelina schreef:

  Fijne tips, probeer het wachten ook altijd zo leuk mogelijk te maken. Maar soms ontkom je er niet aan dat ze moeten wachten, bijvoorbeeld tot hun brood is gesmeerd of tassen voor vertrek zijn gepakt. Dan worden ze wel eens ongeduldig en mama gefrustreerd. dat werkt toch vaak averechts.

 • Alice schreef:

  Ik hou zelf ook niet van wachten en ik probeer het dus ook altijd voor iedereen te vermijden, maar soms lukt dat niet en dan heb je van die kids die het waarom-woordje drieduizend keer gebruiken. En daar krijg ik toch elke keer weer zenuwen van hahahah. Maar goed dat we als ouders tonnen geduld hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *