10 Comments

 • Cynthia schreef:

  Wat sneu he? Mijn neefje kon de scheiding van zijn ouders ook niet vergeten en was jaren aan het sparen. Hij hoopte hiermee zijn ouders weer bij elkaar te krijgen.

 • Kiki Wals schreef:

  Ik ben er het helemaal mee eens dat sommige kinderen zelfs opgelucht kunnen zijn als hun ouders gaan scheiden. Mijn man en ik hebben besloten om te scheiden omdat we samen niet meer kunnen wonen. Ik ben nu op zoek naar een goede mediator om onze goede relaties te bewaren, en ik denk dat mijn kind opgelucht zal zijn nadat ik hem over onze scheiding vertel.

  • Anoniem schreef:

   Wat jammer om te horen dat jullie gaan scheiden. Je hebt trouwens wel helemaal gelijk hoor. Sommige kinderen zijn zelfs opgelucht als ouders gaan scheiden. Zelf werk ik voornamelijk met kinderen waarvan de ouders zijn gescheiden. En dit patroon is dan ook zeker terug te zien

 • Balou schreef:

  Mijn ouders zijn ook gescheiden… het went nooit en brengt steeds weer vervelende gevolgen en gevoelens met zich mee…

 • Jeanine schreef:

  Mijn hart breekt altijd om dit soort dingen! Ik zie het op school bij mijn zoontjes de laatste tijd stééds vaker.

 • Charel schreef:

  Lijkt me echt heel heftig! Gelukkig heb ik het niet mee hoeven maken maar je hoort veel ellende ook op latere leeftijd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *