Blog

Doelen stellen voor het jaar 2017

Wat is het jaar 2016 snel gegaan. Heb jij dat gevoel ook? Nog iets meer dan een week, dan mogen we het jaar 2017 tegemoet kijken. Stiekem kan ik eigenlijk niet wachten. Ik heb zoveel zin in het nieuwe jaar. Er staan namelijk veel bijzondere dingen te wachten. Eén van de dingen is de geboorte van een klein wondertje. Niet van mij hoor, maar van een vriendin. Het is bijzonder om zoiets moois van dichtbij mee te mogen meemaken. Ook bestaat Love4seasons 21 januari één jaar. Niet te geloven hoe snel dit is gegaan. Om dit te vieren zal in het nieuwe jaar een winactie volgen. Daar zal ik binnenkort een aparte blog over schrijven. Dus houd het in de gaten! En over mooie dingen gesproken, ik ben van plan om in 2017 te gaan knallen. Deze dingen heb ik voor mijzelf omgezet in doelen. Welke doelen dat zijn vertel ik je in deze blog van vandaag. 

Diploma behalen

Dit doel is het pronkstuk van het jaar 2017. Voor degene die het nog niet weten, naast mijn parttime baan in de kinderopvang, volg ik de studie pedagogiek. Op dit moment zit ik in m’n vierde jaar en mag (als alles goed gaat) in juni 2017 afstuderen. Yay! Ik heb hier zo lang naar uit gekeken. 

Nieuwe baan

Na mijn studie wil ik heel graag een nieuwe baan. Ik heb hier eerder al een blog over geschreven, hoe mijn fevaoriete baan eruit zou moeten zien. De drang naar een nieuwe baan staat al een tijdje op mijn lijstje. Ik heb meerdere pogingen gedaan om te solliciteren, maar helaas is het niets geworden. Jammer, maar ik moet ook realistisch zijn. In mijn werkveld moet je een diploma op zak hebben, anders gaat het niet lukken. Dus nog even wachten en mij eerst focussen op dat papiertje. 

Nieuwe camera en fotografie cursus

Ik zal je één ding verklappen. Al mijn foto’s die je op mijn blog en social media ziet, zijn gemaakt met mijn IPhone. Is op zich niks mee, maar hoe tof is het als diezelfde foto’s met een fantastische nieuwe camera gemaakt kunnen worden. Welke camera ik graag zou willen kopen weet ik nog niet. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten. Een echte musthave voor mijn nieuwe camera is een kantelbaar beeldscherm. Ideaal voor als ik video’s wil maken.

Verhuizen

Als alles goed gaat, zetten wij eind januari ons huis in de verkoop. Een paar jaar geleden zijn mijn vriend en ik vanuit Rotterdam naar een dorp verhuisd (vlak naast Rotterdam). Het huis is prima maar ondanks dat missen wij Rotterdam enorm. Dus dan zit er maar één ding op, verhuizen! Stiekem ben ik Funda al aan het afstruinen naar een nieuw huis. Er is zoveel moois, maar het nadeel is dat de huizen tegenwoordig als warme broodjes over de toonbank gaan. Dus als je er niet snel bij bent, sla je de plank mis. Ach, eerst maar even ons huis verkopen en dan zien we wel verder.

Meer content schrijven voor Love4seasons

Volgens mij heb ik dit wel honderd keer gezegd, maar wat is het hebben van een eigen blog toch fantastisch. En dit is echt niet overdreven. Soms vind ik het stiekem jammer dat ik hiernaast nog een baan heb. Er is niet leukers dan de hele dag op een creatieve manier bezig te zijn in de vorm van bloggen. In 2017 wil ik Love4seasons naar een hoger level brengen. Het afgelopen jaar was het een beetje aftasten, hoe alles in z’n werk ging. Maar nu ik hier redelijk mijn weg in heb gevonden, kan het echte werk beginnen. Zeg ik dat zo goed, haha!

In het nieuwe jaar zou ik graag meer content willen schrijven. Momenteel schrijf ik drie artikelen in de week, dit zou dan veranderen naar vier artikelen. Wat betreft de onderwerpen, zou ik over nog meer leuke en interessant onderwerpen willen bloggen. Uiteraard kan ik dit niet alleen, en heb ik jou hulp hiervoor nodig. Tenslotte ben jij degenE die mijn blog leest. Ik zou dan ook aan je willen vragen welke onderwerpen jij het liefst leest én zou willen lezen op Love4seasons. En welke onderwerpen liever niet, misschien heb ik een keer over een onderwerp geschreven waarbij je hebt gedacht: “Aneta, moet dit nou?” Of wil je misschien meer video’s zien? Laat het me alstublieft weten. Ik zou me er geholpen mee voelen, echt waar. Je kan jouw feedback achterlaten in de comments of mailen naar info@mamapraatjes.nl.

Dit waren mijn doelen voor het jaar 2017. Doelen die zeker haalbaar zijn en waar ik enorm veel zin in heb om eraan te werken. Heb jij ook doelen voor het nieuwe jaar? Welke zijn dit dan?

 

Liefs Aneta

Foto: https://pixabay.com

 

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

12 thoughts on “Doelen stellen voor het jaar 2017

 1. Lieve Aneta, ga lekker door met hoe je bezig bent. Kijk naar de hoeveelheid views per artikel en proef wat men graag van je leest! En volg vooral je eigen gevoel met wat bij jou en je blog past! Veel liefs en succes met alles!!

 2. Succes met het verkopen van je huis, het halen van je diploma en het zoeken van de passende baan! Om antwoord te geven op je vraag: ik lees alles, eigenlijk. Maar eigenlijk vind ik bespreekbare onderwerpen erg leuk om te lezen. Bijvoorbeeld je mening op iets. Wat ik ook leuk vind om te lezen is juist iets inspirerend. Maar wat het allerbelangrijkst: schrijf over iets wat je zelf erg leuk vind om over te schrijven! Anders wordt bloggen ook niet meer leuk meer als je het alleen doet voor je lezers, denk ik dan. Succes!

  1. Ja gaat zeker lukken, dank je wel. Bedankt voor je fijne inbreng op mijn vraag. Uiteraard blog ik over de dingen die ik leuk vind. Maar het is leuk om geïnspireerd te worden over verschillende onderwerpen. Fijne dagen alvast! Liefs

 3. Wat een mooie doelen allemaal! En zo knap dat je naast je baan een studie volgt en al bijna afgestudeerd bent! Er zal binnenkort vast een mooie nieuwe uitdaging op je pad komen 🙂
  Wat betreft onderwerpen vind ik eigenlijk alles wel leuk: lifestyle, psyche, beauty, photo diaries… Zo lang je maar doet waar je jezelf goed bij voelt 🙂

  1. Lief van je, dank je wel Romy. Ja er gaat zeker iets moois op mijn pad komen. Kan niet wachten. Bedankt voor je tips. Zulke gedachten wat betreft onderwerpen, werken voor mij heel inspirerend.

 4. Wauw mooie doelen. Ik hoop dat je ze allemaal behaald. Je ziet echt niet dat je foto’s zijn gemaakt met een iPhone hoor! Ik vind beauty, fashion en persoonlijke artikelen heel leuk. Ook je video’s vind ik altijd leuk om te zien 😀

 5. Prachtige doelen! 🙂 Spannend dat jullie het huis in de verkoop gaan zetten. Hopelijk gaat jullie huis ook als een warm broodje over de toonbank en hebben jullie snel een mooie plekje in de stad!

  Oh, en wat betreft jouw blog: keep up the good work! Ik volg je natuurlijk nog niet zo lang, maar dat wat ik tot nu toe heb gelezen bevalt mij uitstekend! 🙂 Lekker doorgaan en doen waar jíj je goed bij voelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge