Blog

18 dingen die je nog niet van me wist

In dit artikel ga ik met mijn billen bloot. Niet echt natuurlijk. Maar omdat ik het leuk vind dat je mij beter leert kennen, vertel ik je 18 dingen die je nog niet van me wist.
Hier komen ze!

 

18 dingen die je nog niet van me wist

 1. Na het avondeten moet ik iets zoets eten (lees: snoep/chocola).
 2. Ik ben gek op dozen sparen. Hoe groot of klein ze zijn, er kan altijd wat in.
 3. Ik verzet gemiddeld één keer in de maand mijn accessoires in huis. Vind ik gewoon leuk maar mijn vriend wordt er gek van (sorry).
 4. Ik ben redelijk verslaafd aan mijn telefoon.
 5. Ik barst van de notitieboekjes. Maar als ik onderweg ben, presteer ik het om er er geen een bij me te hebben. Heel vervelend want dit zorgt ervoor dat ik dagelijks met tientallen briefjes in mijn zakken rondloop.
 6. Ik lees mijn blogartikelen 3 keer na en nog betrap ik mezelf wel eens op schrijffouten. Heel irritant.
 7. Ondanks dat ik een chaoot ben, hangt mijn kledingkast op kleur. Anders zie ik de bomen door het bos niet meer.
 8. Ik vernieuw mijn kussensloop om de twee dagen. Ik heb het idee dat mijn gezichtscrème in de kussensloop verdwijnt en mijn haar er vet van wordt.
 9. Regelmatig staar ik een half uur naar het computerscherm zit te staren, om vervolgens te bedenken hoe ik mijn eerste zin moet schrijven. Iemand tips?
 10. Ik heb een super mooie agenda maar ik kijk er nooit in voor afspraken. Erin schrijven doe ik overigens wel.
 11. Ik heb een tuin maar tuinieren is niet mijn sterkste kant. Alles gaat dood.
 12. Ik heb tien dezelfde kleurentinten roze nagellak in mijn kast. Elke keer presteer ik het weer om dezelfde nagellak te kopen of een kleur die er op lijkt.
 13. Wanneer ik vol zit, presteer ik het gewoon om door te eten. Het gevolg daarvan is dat ik met een opgeblazen rondloop en het dus lijkt of ik zwanger ben.
 14. Mijn teennagels moeten altijd gelakt zijn, ook in de winter. Ander voel ik me op de een of andere manier kaal.
 15. Ik moet mijn haar tegenwoordig verven omdat ik onwijs grijs begin te worden.
 16. Twee jaar geleden sloeg ik door met gezond eten. Ik haalde de gekste voedingsproducten in huis (omdat het een hype was) en alles werd afgewogen etc.. Sporten deed ik totdat ik er bij neer viel.
  Als ik er nu op terug kijk, denk ik: “Anet, waar was je in godsnaam mee bezig. Doe normaal!” Momenteel ben ik wel bewust bezig met eten maar niet zo obsessief als twee jaar terug.
 17. Ik heb altijd de tijd nodig om ergens over na te denken. Welkom in het leven van een weegschaal! Maar als ik eenmaal mijn keuze heb gemaakt, wijk ik er niet van af en ga ik er voor de volle 100% voor.
 18. Ik kook altijd te veel eten. Mijn vriend zeg wel eens dat ik er een heel weeshuis mee kan voeden.

 

Best leuk om een lijstje te schrijven met dingen die je nog niet van me wist. Nu geef ik de bal door aan jou en wil ik je de volgende vraag stellen:

Wat weten mensen nog niet van jou?

 

Groetjes Aneta

Delen? Ja graag!
Email this to someonePin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

18 thoughts on “18 dingen die je nog niet van me wist

 1. Wat leuk om zo iets meer over je te weten te komen! Wat grappig van die accessoires! Het is ook eigenlijk gewoon heel leuk om met het interieur bezig te zijn. En wat mooi dat je zo’n besliste kiezer bent! Wat betreft die eerste zin, vaak begin ik gewoon maar met in het wilde weg schrijven en schrap ik dan later de eerste zin, zodat de tweede de eerste wordt. Meestal helpt het om gewoon ergens te beginnen en kun je die eerste zin dan altijd later nog eens aanpassen 🙂

 2. Als tip voor de eerste, juiste zin: ik schrijf altijd het eerste dat in me opkomt. Als dat in de supermarkt gebeurt, grijp ik meteen naar mijn telefoon en gaat het in mijn concepten. Verder hartstikke leuk! Ik ben ook jaren teveel met eten bezig geweest. Gelukkig heb ik nu balans en sport ik lekker veel!

  1. Dank je wel voor de tip. Dat is inderdaad een goed idee. Soms komt op de gekste momenten. Ik heb nu de wordpress app geïnstalleerd. Dat ik dit niet eerder heb geweten. Ik gebruik hen vanaf nu steeds vaker

 3. Haha, leuk lijstje! Iedereen heeft dus leuke eigenaardigheidjes. Wat weten mensen nog niet van mij? Nog heel veel niet! Ik heb nog weinig persoonlijke blogs geschreven. Bijvoorbeeld dat ik veel slaap nodig heb 🙂 Ik kan steeds minder goed tegen slechte nachten.

 4. Wat een leuk artikel! Ik wil ook altijd iets snoepen na het avondeten en ja ik prop mij ook altijd te vol. Iets met mijn ogen zijn groter dan mijn maag haha. Ook ik lees mijn geschreven artikelen heel vaak na en ook ik ontdek dan nog vaak fouten.. haha

 5. Hé wat leuk om deze dingen over jou te lezen! Grappig dat je in je kast alles op kleur hangt. Daar heb ik zelf serieus nog nooit over nagedacht haha! Goed idee! Over de eerste zin van een blog… Ik denk hier eigenlijk nooit over na. Wel houd ik i n de gaten of ik niet met “ik” begin. Vind dat zelf niet zo lekker klinken om mee te beginnen, maar verder schrijf ik altijd gewoon wat er in me opkomt. 🙂

  1. Op kleur gesorteerde kleding is echt handig kan ik je vertellen. Zo weet je ook precies wat je hebt in plaats van dat je nog ergens een verdwaalt wit shirtje ziet. Met ‘ik’ beginnen doe ik liever ook nooit. Het gekke is dus dat als de eerste zin niet goed is, dat ik op de een of andere manier niet verder kan. Maar wat je zegt: ik moet mezelf gewoon aanwennen om te beginnen

 6. Dat met die eerste zin heb ik ook vaak. Maar ik begin ook gewoon ergens te schrijven en dan zie ik wel. Ik vind het soms ook moeilijk om af te sluiten. Haha :p Mijn kleding hangt niet op kleur (eerst wel, maar nu niet meer). Ik sorteer ze op de lengte van de mouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge