Eten & drinken Hotspots voor kinderen in Rotterdam

De leukste koffietentjes mét speelhoek in Rotterdam

Ik ben verzot op heerlijke koffie. En struin op mijn vrije dagen dan ook heel wat koffietentjes af. Ik vind het maar wat gezellig om dit samen met mijn zoon te doen. Het voelt als een momentje voor ons samen. En eerlijk: In deze gekke tijd moet je toch wat? Dus bekroon ik deze bezigheid tot een van onze nieuwe activiteiten.

Je hebt in Rotterdam veel koffietentjes mét speelhoek. Bij dit concept sla je twee dikke vliegen in één klap. Jij kan je bakkie koffie drinken, terwijl je kleine aan het spelen is. Heerlijke combi al zeg ik het zelf. Ik deel dan ook maar al te graag onze 4 favoriete hotspots. Wie weet komen wij elkaar tegen!

4 x de leukste koffietentjes mét speelhoek in Rotterdam

Croos

Ontbijtjes eten tot koffie drinken. Croos is een koffietentje in Rotterdam waar jij met je kleintje prima kan vertoeven. Ze hebben daar een aparte speelhoek en een verschoonruimte. Is het lekker weer? Dan kun je op het grote terras genieten van je kop koffie, terwijl je kleintje in de zandbak speelt.

Adres:
– Exercitiestraat 2, Rotterdam
Croos Rotterdam

 

 

Mamamo

Mamamo is een familyconceptstore, een koffiebar en kadowinkel winkel in één. Als het aan mij ligt, kan ik hier de hele dag zijn. Zowel binnen als buiten is gedacht aan een gezellig inrichting. En je kindje kan hier zijn hart ophalen met al het leuke speelgoed om hem heen.

Adres:
– Corsicalaan 35, Rotterdam Nesselande
Mamamo

Juffrouw van Zanten

Bij Juffrouw van Zanten kun je de lekkerste koffie drinken en scones eten. Er zijn twee vestigingen in Rotterdam. In Kralingen is de speelhoek voor het grootste gedeelte afgesloten. Rotterdam West is voorzien van een binnentuin. Het is heerlijk daar te spelen als het weer goed is.

Adres:
– Lusthofstraat 27, Rotterdam
– Middellandstraat 27, Rotterdam
Juffrouw van Zanten

Jordy’s Bakery

Jordy’s Bakery is een heus begrip in Rotterdam. Naast de heerlijk ontbijt -en lunchkaart, kun je hier in alle rust een bakje koffie drinken. De speelhoek bevindt zich boven, en is in de vorm van een kuil. Ideaal voor de allerkleinsten. Je hebt nog twee andere vestigingen in Rotterdam. Maar daar ben ik nooit geweest. Onbekend dus of daar een speelhoek aanwezig is.

Adres:
Vlietlaan 52, Rotterdam
Jordy’s Bakery

Ik ben benieuwd of jij nog leuke koffietentjes met speelhoek in Rotterdam weet. Welke mogen er volgens jou niet ontbreken?