bordspellen voor kinderen van alle leeftijden
Basisschoolkind,  Blogs,  puber

De leukste bordspellen voor kinderen van alle leeftijden

Hoe fijn is het om als gezin tijd voor elkaar vrij te maken. Een bordspel spelen is gegarandeerd een succes en veel gezelliger dan Netflix. Ik verzamelde de leukste bordspellen voor kinderen van alle leeftijden. 

 

Lees ook: 7 leuke binnenactiviteiten voor peuters

 

Stef Stuntpiloot

Met dit spel moet je je kippen beschermen tegen Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig. Je kunt dit spelletje met 4 personen spelen.

Te koop via Wehkamp

 

Reuzenkwartet van Dick Bruna

Kwartet spelen is volgens mij een echt eeuwen oud spel. Dit reuzenkwartet van Dick Bruna kun je spelen met kinderen die nog niet kunnen tellen omdat op iedere kaart de plaatjes van drie andere kaarten uit het kwartet klein zijn afgebeeld.

 

Te koop via Bol.com

 

Party & co Family

Dit is een super leuk bordspel waarmee je in teams tegen elkaar kan spelen. Het spel bestaat uit verschillende opdrachten waardoor het spannend en uitdagend blijft.

 

Te koop via Bol.com

 

Toren van Pisa

Dit spel is onwijs leuk voor de kleintjes. De bedoeling is om alle poppetjes op de toren te plaatsen zonder dat hij omvalt.

 

Te koop via Bol.com

 

Twister

Dit is niet echt een bordspel maar behoort voor mij wel in het rijtje van de leukste spellen voor kinderen van alle leeftijden.

 

Te koop via Bol.com

 

Ik ben benieuwd welk spel jouw favoriet is?

 

Dit artikel bestaat uit affiliate links (Als jij via deze link(s) iets koopt, verdien ik hiermee een klein zakcentje om deze website te bekostigen). 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge