12 Comments

 • Romy schreef:

  Oeh, ik kan me helemaal voorstellen dat je nu al uitkijkt naar de kinderkleertjes die je misschien voor je toekomstige kindje kunt kopen. Ik heb me ook al zo vaak moeten inhouden bij de jurkjes in maat 60 bij Primark. Er is zoveel leuks te krijgen voor kleintjes!

 • Iris schreef:

  Super leuk! Little Indians is echt one of our favorites.
  De meeste webshops kende ik al, maar sommige nog niet. Dus thanks voor de tips!

  Ja het is echt verslavend, kinderkleding. Persoonlijk vind ik het leuker dan voor mezelf.
  Leuk meis! Kan me voorstellen dat je niet kunt wachten voor in de toekomst.

  Liefs,

  Iris.

 • Roelina schreef:

  Heerlijke webshops (en blog) stuk voor stuk. Zoals ook hierboven al is vermeld het is zoooo verslavend, kindermode.

 • Sandra schreef:

  Little Indians is zó leuk! Dat merk ken ik omdst mijn zus daar wel eens dingen kocht voor mijn neefjes. Kinderkleding is inderdaad zo leuk om te zoeken. Ik heb ook echt al een hele kledingstijl in mijn hoofd voor als ik ooit moeder mag worden, haha!

  • Anoniem schreef:

   Ik denk inderdaad dat dit merk wel een van mijn favorieten is. Jouw neefjes moeten heel erg verwend worden met al die leuke kleertjes. Haha, wat leuk om te horen dat je een stijl in je hoofd hebt.

 • Cynthia schreef:

  Op de een of andere manier heb ik zo het gevoel, dat je best graag mama wilt worden..????

 • Leuk!! Ik vind al die kleertjes die ze in deze toffe kledingwebshops verkopen zó tof maar over het algemeen net iets te prijzig voor mij. Een broekje voor 20 euro bijvoorbeeld waar mijn zoontje binnen no-time gaten in heeft vindt ik gewoon niet handig ;p! Ik koop eigenlijk alles voor mijn kleine bij Zara en meestal ook nog in de sale :)! Word ik ergggg blij van haha!

  liefs! Rosie

  • Anoniem schreef:

   Ja, je hebt wel gelijk hoor. Maar op zich zijn deze items goed te combineren met een leuk shirtje van de Primark. Zara ben ik ook verliefd op. Ze hebben er zulke stoere kleertjes. Laatst had mijn collega een winterjasje gekocht voor 15 euro in de sale. Een betere aankoop kan niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *