leukste kinderkleding webshops
Blogs,  Mama

De 9 leukste kinderkleding webshops in Nederland

Shoppen! Dan doen wij vrouwen maar al te graag. En ook voor onze kinderen, nietwaar? Houd jij van hippe, stoere en vooral mooie kinderkleding? Ter inspiratie voor jou en je kindje deel ik de 9 leukste kinderkleding webshops in Nederland.

Lees ook: Dé 5 musthaves die elke kersverse mama moet hebben

1. Little Indians

Vanessa de Kock is de oprichtster van dit Rotterdamse kinderkledingmerk Little Indians. Toen ik deze website spotte werd ik op slag verliefd op het stijltje die deze leuke webshop uitstraalt: licht, natuurlijk en hip. De webshop verkoopt items van zachte natuurlijke kleuren die helemaal passen bij de lifestyle van de moderne moeder. De kledingitems zijn gemaakt van de fijnste eco-vriendelijke stoffen en materialen en worden onder 100% fair trade omstandigheden geproduceerd in Istanbul. Ga naar de webshop

 

2. Kixx Online

Kixx online is op het eerste gezicht niet een webshop waar mijn oog op zal vallen. Dit heeft te maken met de uitstraling van de shop. Toch ben ik nieuwsgierig geworden door de vrolijke foto’s. Ik moet zeggen dat deze webshop hele gangbare en leuke kledingitems voor kinderen verkoopt. Populaire merken zijn: Molo, Scotch R’Belle, Scotch Shrunk, Tumble ’n Dry, Vingino en Z8. Ga naar de webshop

 

3. SEB Kids

Seb en Marlon, vrienden van mij, zijn de oprichters van deze coole webshop S.E.B. kids. Ik ben gek op de uitstraling van deze webshop. Het doet me denken aan urban. En dat klopt ook want de webshop verkoopt een aanbod aan design en urbanwear, voor baby’s en kinderen van 1 t/m 8 jaar. Ze reizen heel Europa af op zoek naar unieke items. Ga naar de webshop

 

4. Nixnut

Deze leuke webshop ‘Nixnut’ wordt gerund door twee zussen: Otti en Renée. Zij zijn deze webshop begonnen omdat ze kinderenkleding fantastisch vinden. Ieder item wordt binnen hun webshop gekozen om zijn kwaliteit, de natuurlijke kleur en vooral dat het comfortabel zit. Daarnaast is ieder item Fair Trade en gemaakt in Europa. Het merk vind ik echt fantastisch! Jammer dat dit merk alleen voor kinderen is. Een heerlijk joggingpak voor mezelf  zou goed van pas komen. Ga naar de webshop

5. Kleine Drack

Mijn nieuwsgierigheid werd getrokken door de prachtige layout van deze website. Wat ik ook zo uniek vind, is dat het assortiment uit handgemaakte kwaliteitsproducten bestaat. De printjes die op verschillende producten staan, zoals rompertjes en t’shirts,  zijn zelf ontworpen en worden met de hand bedrukt. Daarnaast kun je je eigen print laten maken. Hoe cool is dat?! Ga naar de webshop

6. Sproet & Spruit

Net als S.E.B.kids straalt Sproet & Spruit urban uit. Deze leuke webshop verkoopt stoere kledingitems en accessoires, voor klein en groot. Het design van ieder item is geïnspireerd vanuit alle avonturen die de wereld rijk is. Wat ik erg leuk vind aan de itmes, zijn de grappige printjes zoals haaitjes, cactussen en citroentjes. Ga naar de webshop

 

7. Petit Blush

De webshop Petit Blush straalt voor mijn gevoel iets huiselijks uit. Ik denk dat dit door de foto’s komt. Oprichtster Laura heeft de webshop tot leven gebracht vanuit haar passie voor kleding en haar dochtertje Lola. De items zijn allemaal handgemaakt en hebben te gekke en stoere printjes. Ga naar de webshop

8. Mi Toetie

Deze webshop heeft mijn aandacht getrokken om zijn kledingitems met de gekste printjes zoals graffiti en luipaard bloemen. Mi Toetie verkoop overigens niet alleen kleding maar ook speelgoed en accessoires. Ga naar de webshop

9. Kindermodeblog

leukste kinderkleding webshops

Kindermodeblog is geen webshop, maar zoals de naam al zegt: een blog. Dagelijks komt er een nieuw artikel online met de leukste inspiratie op het gebied van kindermode. Ook lees je verschillende items te combineren zijn en waar je de hipste en leukste kinderkleding online kunt scoren. Ga naar de webshop

 

Ken jij nog leuke webshops?

12 Reacties

 • Romy

  Oeh, ik kan me helemaal voorstellen dat je nu al uitkijkt naar de kinderkleertjes die je misschien voor je toekomstige kindje kunt kopen. Ik heb me ook al zo vaak moeten inhouden bij de jurkjes in maat 60 bij Primark. Er is zoveel leuks te krijgen voor kleintjes!

 • Iris

  Super leuk! Little Indians is echt one of our favorites.
  De meeste webshops kende ik al, maar sommige nog niet. Dus thanks voor de tips!

  Ja het is echt verslavend, kinderkleding. Persoonlijk vind ik het leuker dan voor mezelf.
  Leuk meis! Kan me voorstellen dat je niet kunt wachten voor in de toekomst.

  Liefs,

  Iris.

 • Sandra

  Little Indians is zó leuk! Dat merk ken ik omdst mijn zus daar wel eens dingen kocht voor mijn neefjes. Kinderkleding is inderdaad zo leuk om te zoeken. Ik heb ook echt al een hele kledingstijl in mijn hoofd voor als ik ooit moeder mag worden, haha!

  • Aneta

   Ik denk inderdaad dat dit merk wel een van mijn favorieten is. Jouw neefjes moeten heel erg verwend worden met al die leuke kleertjes. Haha, wat leuk om te horen dat je een stijl in je hoofd hebt.

 • Rosie - Lifebyrosie.nl

  Leuk!! Ik vind al die kleertjes die ze in deze toffe kledingwebshops verkopen zó tof maar over het algemeen net iets te prijzig voor mij. Een broekje voor 20 euro bijvoorbeeld waar mijn zoontje binnen no-time gaten in heeft vindt ik gewoon niet handig ;p! Ik koop eigenlijk alles voor mijn kleine bij Zara en meestal ook nog in de sale :)! Word ik ergggg blij van haha!

  liefs! Rosie

  • Aneta

   Ja, je hebt wel gelijk hoor. Maar op zich zijn deze items goed te combineren met een leuk shirtje van de Primark. Zara ben ik ook verliefd op. Ze hebben er zulke stoere kleertjes. Laatst had mijn collega een winterjasje gekocht voor 15 euro in de sale. Een betere aankoop kan niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge