Blogs,  Mama

De 20 grappigste quotes van 2018 | gedeeld op Facebook

Ik heb elke keer weer in een scheur gelegen, bij het schrijven van de nieuwe quotes. Oja, en voor degenen die denken dat ik ze zelf uit mijn duim zuig. Nee, ik heb ze eerlijk op verschillende websites over de hele wereld gevonden. Google Translate moest in ieder geval vaak aan te pas komen. Ik laat jullie niet langer in spanning zitten. Hier komen de 20 grappigste quotes die gedeeld zijn op mijn Facebookpagina. En mochten jullie Mamapraatjes nog niet volgen op Facebook? Ik zou het leuk vinden als jullie onze community komen versterken!

 

Quote 1

 

 

Quote 2

 

 

Quote 3

 

 

Quote 4

 

 

Quote 5

 

 

Quote 6

 

 

Quote 7

 

 

Quote 8

 

 

Quote 9

 

 

Quote 10

 

 

Quote 11

 

 

Quote 12

 

 

Quote 13

 

 

Quote 14

 

 

Quote 15

 

 

Quote 16

 

 

Quote 17

 

 

Quote 18

 

 

Quote 19

 

 

Quote 20

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge