Wist je dat.....

75 procent van de ouders de opvoeding lastiger vinden dan gedacht?

Dat is normaal. Maar dit betekent niet dat je de situatie maar moet laten voor wat het is.
Ook in jouw gezin is het mogelijk om weer gezelliger met elkaar om te gaan.

Heb je het gevoel dat:

 • je constant je stem aan het verheffen bent zodat je kind luistert?
 • je regelmatig in de onderhandel-modus zit, waarbij je van binnen een geïrriteerd gevoel begint te krijgen? 
 • je vaak tegen bepaalde situaties aanloopt waarvan je denkt: “hoe ga ik dit nou weer tackelen?

Het is mijn doel om jou te helpen, zodat jij weer grip krijgt op jouw opvoedsituatie, zonder dat je het gevoel hebt politieagentje te moeten spelen

In de afgelopen jaren heb ik binnen mijn werk als pedagoog ontzettend veel geleerd over hoe je kinderen op een positieve manier kunt opvoeden, hoe je ze liefdevol kunt begrenzen en tegelijkertijd kunt aansluiten bij hun behoeften. Het is dan ook mijn missie om die kennis en praktijkervaring met ouders te delen die vastlopen in hun opvoeding.  Ik gun iedere ouder het plezier van opvoeden en de voldoening die met zich meebrengt. Want hoe fijn is het als iedere dag met een positief gevoel afgesloten kan worden?

Voordat we verder gaan, wil ik wel eerlijk tegen je zijn – de positieve veranderingen zijn afhankelijk van jouw acties. Ik kan niet het werk voor je doen.  

Wat ik wel voor je kan doen is mijn kennis, tips en adviezen met je te delen. Ik ondersteun en begeleid je om de volgende stappen te zetten naar een positieve opvoedsituatie. 

Benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen?

rev 2
Aneta (93)

Mini consult €90 incl. BTW

Adviesgesprek over jouw specifieke opvoedvraag (videocall)

Dit consult is geschikt voor als je even op de juiste weg geholpen wilt worden met jouw opvoedvraag. Ik reik je praktische tips en tools aan voor jouw specifieke vraag. 

Dit is wat je krijgt:

 • Intake (schriftelijk)
 • 1 videocall van 40 minuten via Zoom
 • Concrete voorbeelden wat je kunt DOEN en ZEGGEN.
 • Praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt.

Midi consult €189 incl. BTW

Compleet consult inclusief een op maat geschreven plan van aanpak (zonder coaching)

Dit consult is geschikt voor als je vast loopt in jouw opvoeding en het gevoel hebt in een vicieuze cirkel te zitten. Je hebt behoefte dat ik gericht met je meedenk, en handvatten nodig hebt waar je voor een langere tijd mee vooruit kunt.

Dit is wat je krijgt:

 • Intake schriftelijk
 • Een compleet en uitgebreid plan van aanpak op basis van jouw opvoedvraag
 • 1 video call op de startdatum waarbij we het plan en al jouw vragen bespreken, zodat je direct kunt starten.
 • 1 video call (circa 30 minuten) aan het einde van onze samenwerking, waarin ik al jouw vragen nog kan beantwoorden. 
kind
opvoedparty

Maxi consult € 389 incl. BTW

Compleet consult inclusief een op maat geschreven plan van aanpak (met coaching: 3 weken)

Dit consult is geschikt voor als je vast loopt in jouw opvoeding en het gevoel hebt in een vicieuze cirkel te zitten. Je hebt behoefte dat ik gericht met je meedenk, en handvatten nodig hebt waar je voor een langere tijd mee vooruit kunt. 

 • Intake schriftelijk
 • Een compleet en uitgebreid plan van aanpak op basis van jouw opvoedvraag
 • 1 video call op de startdatum waarbij we het plan en al jouw vragen bespreken, zodat je direct kunt starten.
 • 3 coachsessies van 30 minuten via videobellen.
 • 1 video call (circa 30 minuten) aan het einde van onze samenwerking, waarin ik al jouw vragen nog kan beantwoorden.
 • Bonus: het Ebook  & werkboek “Waarom luister jij niet” (waarde €17,99)

Aneta gaat doelgericht te werk. Ze weet daardoor de juiste tips en adviezen voor jouw opvoedsituatie te geven. Ik vind de tools die zij aanreikt erg waardevol en verhelderend. De komende tijd gaan mijn vriend en ik dan ook graag aan de slag met Aneta’s adviezen.

Nina (Moeder van een zoon van 5 jaar)

Aanrader! Ik heb een midi consult gehad bij Aneta voor onze zoon van twee die weigert nieuwe dingen te proeven (en dus vrijwel geen groente eet). Het contact met Aneta was prettig, na het kennismakingsgesprek moest ik een vragenlijst invullen en hierna is ze een plan voor ons gaan schrijven. Dit plan kreeg ik per e-mail toegestuurd en hebben we later samen besproken. Naast achtergrondinformatie over de ontwikkelingsfase waarin onze zoon nu zit, kregen we handige tips om mee aan de slag te gaan. Het is fijn om te weten waar zijn gedrag vandaan komt en hoe je daar het beste op in kunt spelen. Tussentijds kon ik bij Aneta terecht voor eventuele vragen. Wij zijn aan de slag gegaan met het plan en hoewel onze zoon nu niet opeens alle groentes eet zijn er zeker verbeteringen! Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Na drie weken hebben we een afsluitend gesprek gehad en kregen we nog wat nieuwe tips die we de komende tijd gaan toepassen. Aneta heel erg bedankt voor je advies en tijd!

Denise (Moeder van een zoon van 2 jaar)

Als moeder van een tweeling is de opvoeding best uitdagend. Je krijgt alles dubbel voorgeschoteld. Mijn twee zoontjes van 2 jaar kunnen heel lastig met elkaar samenspelen. Ze hebben altijd ruzie, pakken alles van elkaar af en slaan erop los. Om gek van te worden! Ik wil je onwijs bedanken voor jouw praktische tips Aneta. We dachten echt dat we alles al geprobeerd hadden. Maar de tips die je ons aangereikt hebt zijn zo waardevol. Ik heb ze direct toegepast en wat denk je? Onze zoontjes spelen eindelijk zonder elkaar het leven zuur te maken. Het plan die je voor ons hebt geschreven hangt in de keuken. Als mijn vriend en ik even niet meer weten wat we in een bepaalde situatie moeten doen, dan pakken we het plan erbij. Helemaal super! 

Hester (Moeder van een tweeling van 2 jaar)

Aneta heeft ons geweldig geholpen. Wij hebben 2 drukke boys van 2jr en 5 jr waarbij luisteren en samenspelen tot moeilijke situatie leidde. De spanningen liepen vaak hoop op. Inmiddels is de rust weergekeerd met geweldige tips en handvatten. Vooral de verhouding met onze oudste zoon zijn een stuk beter. Wij zijn dus enorm blij dat wij de hulp van Aneta hebben ingeschakeld!

Suzanne (Moeder van 2 zoons 2 jaar en 5 jaar)