onder curatele
Kidsproof recepten

Column van Kim (30): Moeder van twee kinderen en staat onder curatele

Nou daar is hij dan hoor. Mijn allereerste voorstelblog. In deze blog ga ik mezelf een beetje voorstellen, ook zal ik jullie vertellen waar ik over zal gaan bloggen. Mijn naam is Kim, ik ben 30 jaar en moeder van twee hele lieve en mooie kinderen.

 

“Tevens sta ik al bijna 10 jaar onder curatele. Ik zal jullie meenemen in wat er gebeurt als je moeder wordt en op dat moment onder curatele staat”

 

Tevens woon ik al 7 jaar samen met mijn verloofde ūüôā Helaas zijn we nu op een punt in ons leven aangekomen, waarop deze relatie ten einde aan het komen is.¬† Ik zal jullie meenemen in deze reis. Tevens sta ik al bijna 10 jaar onder curatele. Ik zal jullie meenemen in wat er gebeurt als je moeder wordt en op dat moment onder curatele staat.

Ook zal ik vertellen wat er gebeurt wanneer je dus kinderen hebt gekregen na je curatele en wat er gebeurt wanneer deze curatele eraf gaat. Wij zijn namelijk op dit moment bezig met de aanvraag om mijn curatele eraf te halen. Door het feit dat ik momenteel uit elkaar aan het gaan ben en mijn curatele er ook af aan het gaan is, veranderd er in ons normaal gesproken rustige leventje natuurlijk heel veel. Ik zal jullie dus stap voor stap meenemen in het proces.

 

“Het is een verhaal waar waarin romantiek, drama en horror elkaar leuk door elkaar opvolgen”

 

Ik zal 2 keer per week bloggen. Ik moet voor mezelf ook een ritme vinden, maar ik vermoed dat ik op maandagavond en donderdagavond  een blog zal inleveren. Ik vind het echt heel erg spannend om jullie op deze manier mee te nemen. Maar wie weet kom ik nog wel mensen tegen, die hetzelfde meemaken als ik ? Of misschien kan ik mensen gewoon wel tot steun zijn. In elk geval vind ik het belangrijk om mensen op de hoogte te brengen van dit verhaal Рmijn verhaal. Het is een verhaal waarin romantiek, drama en horror elkaar leuk door elkaar opvolgen.

Het is mijn verhaal, het verhaal van mijn kinderen. Het is wat ons bindt. Ook is het misschien leuk dat jullie vragen onder mijn blog plaatsen, zodat ik die in komende blogs kan beantwoorden. Ik zal overigens ook proberen om tussen de wat zwaardere blogs ook wat luchtigere blogs proberen te plaatsen. Waarin ik de wat leukere dingen zal delen.
Het moet natuurlijk niet lijken alsof mijn gehele leven uit kommer en kwel bestaat. En wie weet leer ik ook nog wel de liefde van mijn leven kennen. En dan kunnen jullie zeggen, dat zagen wij van mijlen ver aankomen.

Nou lieverds,
Voor nu maak ik een einde aan deze blog. Wordt vervolgd…..

Laterss Baby

 

Tekst: Kim

Foto: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge