mijn vader
Kidsproof recepten

Column van Kim (30): Ik vertelde het eindelijk tegen mijn vader…

Zoals ik jullie de vorige keer vertelde heb ik door reiki inzichten gekregen die ik hiervoor niet had. Hierdoor heb ik het dus aan mijn vader verteld. Zoals jullie wellicht kunnen begrijpen was dit best wel een dingetje. Ik heb best wel even nodig gehad om mijzelf te overtuigen, dat dit echt de enige en juiste oplossing was. Uiteindelijk heb ik mezelf bij elkaar geraapt en heb ik het aan papa verteld.

Lees ook: Column van Kim (30): Door Reiki kreeg ik inzicht in mezelf

“Hij had het geloof ik wel door, dat dit toegeven al heftig genoeg was”

In eerste instantie kwam het er met horten en stoten uitzetten, dat ik al een hele tijd ongelukkig was en ik niet zo goed wist wat ik er mee moest. Mijn vader en ik hebben toen gepraat met elkaar, waarop hij mij de rechtstreekse vraag stelde; “Wil je bij hem weg?” waarop ik hier met tranen in mijn ogen bevestigde dat het inderdaad het geval was. Op dat moment moesten we mijn dochter ophalen en hebben we het er even bij gelaten. Hij had het geloof ik wel door, dat dit toegeven al heftig genoeg was.

“Ik had alleen nooit kunnen weten dat mijn verleden mij op een bizarre manier  zou in halen”

Een paar dagen gingen voorbij, waarop ik hier in huis vooral mezelf op mijn dochter concentreerde.
Uiteindelijk ben ik een weekend naar mijn vader gegaan, waarop ik hem het hele verhaal verteld heb.
Het kostte me enorm veel energie en ik was er echt kapot van. Samen met mijn vader heb ik de keus gemaakt voorlopig niets te zeggen tegen hem. Dit om te voorkomen dat hij gekke dingen kan doen, die schadelijk voor mij als moeder zouden kunnen zijn. Voor nu speel ik de rol van mijn leven. Ik had alleen nooit kunnen weten dat mijn verleden mij op een bizarre manier  zou in halen.
Daarover de volgende keer meer…

Tekst: Kim

Photo by Natalya Zaritskaya on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge