Kidsproof recepten

Column van Kim (30): Door Reiki kreeg ik inzicht in mezelf

Lees hieronder het vervolg op: Column: Kim (30) is tot de conclusie gekomen dat deze relatie niet meer voor haar werkt


Het aan mijn vader vertellen dat ik bij mijn vriend weg wilde is iets waar ik serieus lang voor nodig heb gehad. Ik had het al wel aan de begeleiding verteld. Maar ja, aan mijn vader vertellen, dat was wel een beetje “een dingetje”. Ik heb een aantal dagen voordat ik het mijn vader verteld heb een energetische reiki massage gehad. Nu snap ik dat een hoop lezers niet zweverig zijn en om eerlijk te zijn ben ik zelf ook heel nuchter.

“Ik had voor mijn verjaardag een cadeaubon gekregen voor een massage naar keuze”

Het was in eerste instantie ook helemaal de bedoeling niet dat het een energetische massage zou worden.
Ik had voor mijn verjaardag een cadeaubon gekregen voor een massage naar keuze. Dus toen ik bij deze mevrouw kwam, had ik eigenlijk als doel om een ontspanningsmassage te krijgen. Alleen kwamen we er gaande weg toch achter, dat ik een aantal blokkades in mijn lijf had, waardoor ik dus niet kon ontspannen.

Toen bleek dat zij ook aan energetische/reiki deed, heb ik haar gevraagd om dat te doen, gewoon omdat ik heel erg benieuwd was hoe mijn lijf hierop zou reageren. Ik ben altijd heel nieuwsgierig naar deze dingen, maar wel heel nuchter.

“Ik heb de hele dag en de dagen erna met een raar soort helderheid in mijn hoofd gelopen”

Tijdens de behandeling, viel het mij ontzettend op dat de “knopen” die zij tegen kwam
(*en de bijbehorende chakra’s) toch wel heel erg parallel liepen met de dingen die ik tegen kwam. Dit was voor mij toch ook wel een heel erg intensieve ervaring. Na de behandeling hebben we besloten om het door te zetten, omdat ik hier heel erg baat bij bleek te hebben. Ik heb de hele dag en de dagen erna met een raar soort helderheid in mijn hoofd gelopen.

Het was alsof alle mist, die ervoor zorgde dat ik het niet aandurfde om bepaalde keuzes te maken weg was. Een soort innerlijke spiegel, die al die tijd bedolven had gelegen onder een laag puin en stof,
was hierdoor te voorschijn komen..

De volgende keer zal ik jullie meenemen in het gesprek met mijn vader.

Photo by Julia Caesar on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge